Commode op wielen
17-9-2016

Tof, anders en gemakkelijk! Ik heb het over "een commode op wielen" voor in de babykamer. Ideaal voor diegene die houdt van veranderen in de babykamer maar ook praktisch als je bijvoorbeeld een commode wilt gebruiken die te laag is. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een commode maar de poten niet mooi vindt. Ook dan is het een goed idee om een commode op wielen te plaatsen.

 

Een commode op wielen maken of kopen

Je kan zelf wielen onder de commode maken. Dit idee zag ik bij Jantina (grote foto onderaan). Zij vond de poten onder hun commode niet mooi en verving ze door stoere wielen van de bouwmarkt. Je kan ook een kant en klare commode op wielen kopen, bekijk deze mooie commodes hieronder maar eens!

Commode op wielen

Foto links is een kant en klare commode op wielen van het merk DertigZes | Rechts commode op wielen van XO-inmyroom via Tom & Lilly

 

Voordeel commode op wielen

De commode op wielen ziet er wat stoerder uit waardoor het meubel zich ook goed leent voor lang gebruik erna! Bij DertigZes is de commode met wielen een trolley model. Met zijn perfecte hoogte van 91 cm is tie zeker echt geschikt als goede commode.

Commode op wielen babykamer

Zelfmaken, commode op wielen. Foto & styling Jan10AA. Met vloerkleed van Ferm living, wielen van de bouwmarkt, aankleedkussenhoes witlofforkids

- Misschien vind jij dit blog ook leuk: "een DIY commode" -

 

Commode        Commode op wielen        Zelfmaken