Zeemeermin en Zeeman kinderkameradvies
6-6-2016

Geniet jij ook volop van de zon en de warmte? Het bracht me op een zomers kinderkamer idee. Voor de meiden heb ik een voorbeeldkamer "zeemeermin" bedacht en voor de jongens het thema "zeeman" in de kinderkamer. De producten die ik toon voor de beide kamers kan je ook superleuk samen mixen! Om het zomerse gevoel extra zomers te maken mag ik je trakteren op lekker veel korting op een aantal producten die je hieronder ziet!! (let op, kortingen zijn niet meer geldig)

 

Hoe pas je het thema zeemeermin/zeeman subtiel toe in de kinderkamer

Wanneer je via google zoekt naar het thema "zeemeermin" of "kinderkamer zee" of "zeeman" vind je allerlei zee-figuren op behang & dekbedden in felle kleuren en in hele duidelijke illustraties. Dit kan anders. Kies met mate producten waar het thema op uitgebeeld is en ga op zoek naar producten die je wel de sfeer van de zee geven. Kies ook met name voor spullen in zachte kleuren. Nu komt het thema veel fijner & subtieler uit. Als contrast plaats je een muursticker of poster in een fellere tint.

Vul de kinderkamer verder aan met producten die je doen denken aan het thema "zee". Kijk bijvoorbeeld naar de opbergmand van Nobodinoz. Het golvenpatroon doet me denken aan de zee. Ook kan je op zoek gaan naar natuurlijke materialen zoals "scheepstouw" en googlen wat je daar allemaal van vindt. Ik vond een stoere lamp en kruk gemaakt van o.a. scheepstouw.

Jongenskamer zeeman

Verkoopinformatie "jongenskamer Zeeman": Kleuren inspiratie | Opbergmand Nobodinoz | Posters zeeman | Dekbedovertrek ship | Muursticker "thema zee" | Knuffel Bultrug

 

Bij dit thema past erg mooi het "Sloophout behang" van Piet Hein Eek. Dit doet denken aan verweerd hout, wat je ook bij de zee kan vinden ......

Sloophout behang thema kinderkamer

Voor een meisjeskamer "zeemeermin" zou je de volgende producten kunnen toepassen.

Meisjeskamer thema zeemeermin

Verkoopinformatie meisjeskamer Zeemeermin | Lamp met scheepstouw | Knuffel Zeemeermin bij KIWI en KOALA) | Slaapzak zeemeermin (in vele uitvoeringen)  | Kruk scheeptouw | Muursticker anker

Bij Pimpelmees vond ik een prachtige mural "Deep Sea" (verkrijgbaar in een jongens- en meiden uitvoering). Pimpelmees kan jouw kindje zelf laten schitteren als zeemeermin in het behang. Ze vervangen dan het hoofdje van de zeemeermin door een foto van jouw zoon of dochter!

Deze "mural" vult 1 hele wand met dit sprookjesachtige "onderwater wereld tafereel". Ook hierbij is het belangrijk dat je de rest van de kinderkamer heel rustig houdt. Combineer deze mural met zachte tinten en natuurlijke materialen. Op deze manier knalt de mural er nog meer uit!

Mural zee kinderkamer idee

Mural Pimpelmees en jouw kindje als zeemeermin. Informeer graag naar de levertijd.

Een lust voor het oog is de zeemeermin van Meri Meri, kijk hieronder nou ....

Zeemeermin Meri Meri

Zeemeermin Meri Meri

 

Nog op zoek naar een eye-catcher? Dan is dit kledingrek van hout en stoer touw nog een idee! En kijk eens hoe mooi in combi met het sloophout behang?

Kinderkledingrek hout en touw

Sloophout behang | Kinderkledingrek hout & touw | Knuffel zeemeermin

+ + +

Misschien vind je dit ook leuk "Thema kinderkamer vis"

 

Thema-kinderkamer