woonbeurs 2014
6-10-2014

Een impressie van de woonbeurs 2014 op kinderkamergebied! Het leukste van de woonbeurs vind ik altijd de ingerichte huizen van de magazines zoals de 101woonideeën, de VTWonen en de Ariadne. Eens niet bladeren door een blad maar echt voelen aan de meubeltjes, met je neus bovenop op de gebruikte kleuren zitten en de verschillende stijlen en woonsferen echt beleven als je door het huis heen loopt. 

 

1 van mijn favoriete woonbladen is de 101woonideeën. Ik denk dat de meeste van jullie lezers weten dat dit fantastische woonblad eind dit jaar zijn laatste nummer uitbrengt. Erg spijtig. Ik heb nog flink wat inspiratie opgesnoven in het mooi ingerichte huis dat ook flink aandacht besteed aan de kinderkamer. In elke hoek een toffe zelfmaker en het stapelbed i.s.m ontwerper Arnoud Dijkstra knalde er ook echt uit.

 

woonbeurs 2014 kinderkamer

Info kinderkamer 101: Zelfmakers "wolkenlamp", "de lamp met kikker" en "het vliegtuig" vind je allemaal op de site van 101woonideeën (iets naar beneden scrollen) Stapelbed is ontworpen i.s.m Arnoud Dijkstra.

 

woonbeurs 2014

Foto hierboven is een gedeelte van de werkplek van het 101 huis. De frisse groene kleur die gebruikt is is van Histor "Leuk S1030-B90G" (hoogglans lak).

 

De Karwei had dit jaar ook een eigen huis. Superstijlvol & ingericht door het team van Style Cookie. Terecht ook genomineerd voor beste stand 2014. De warme kleuren spraken me allemaal erg aan. Shop ook eens bij de Karwei voor sierkussens & verlichting voor de kinderkamer. Ik heb erg leuke betaalbare spulletjes gezien (zie foto hieronder, rechts)!

 

woonbeurs 2014 door kinderkamerstylist.nl

Het Ariadne huis (zie foto hierboven). Hele fijne dromerige sferen in de kinderhoek. Leuk detail de zelf gestempelde poster boven de speeltafel. 

 

En last but not least ...... binnenkijken in de kinderkamer van de 3 prinsesjes (volgens VTWonen). Bereik zelf koninklijke sferen in jouw baby- of kinderkamer door het gebruik van exclusieve materialen & stoffen. Kies o.a accessoires met glitters, gouden en/of zilveren details zoals te zien is op de foto hieronder.

woonbeurs 2014 VTwonen

Zelfmaken