Verlichting kinderkamer
19-4-2022

Een lamp is allang niet meer zomaar een lamp. Ook een lamp zet een bepaalde sfeer neer, of past bij een stijl. Vandaag toon ik kinderkamer verlichting voor in de naturel, basic kinderkamer. Mooie rustige lampen die stralen in de kinderkamer met lichte tinten, witten, ecru en zandkleuren. Ik toon je kinderkamer verlichting voor in de jongenskamer en meidenkamer. Prachtige lampen die krachtig zijn, juist door hun simpele vormgeving. Van wandlamp tot plafondlamp en van hanglamp tot aan tafellamp.

 

Verlichting kinderkamer kiezen

Ben je op zoek naar een hanglamp middenin de kinderkamer? Bekijk dan eens de lampen hieronder. Ferm Living heeft hele mooie naturel kinderlampen van katoen in hun collectie. Ze zijn geïnspireerd op de traditionele rijstlampen van papier, maar in dit geval gemaakt van katoen, voor een mooie, luxe uitstraling. Ook de hanglampen van Konges Slojd zijn geïnspireerd op de rijstlamp, maar deze lampen zijn gemaakt van linnen/katoen. Super schattig met illustratie van limoen daarop! Verkrijgbaar in nog veel meer uitvoeringen.

Hieronder zie je ook de Led Raket lamp van Petite Amélie. Prachtig aan de wand van de kinderkamer. Dit wandlampje geeft een heel gezellig licht en is een extra toevoeging aan je basis licht. Wanneer je iets naar beneden scrollt in dit blog, zie je nog meer uitvoeringen van deze sfeer Led Lampjes voor in de kinderkamer.

- Je vindt de linkjes naar de kinderlampen onder de afbeeldingen -

Verlichting kinderkamer

 Linksboven lampenkap Dots Ferm Living via  Little Dreamers / Rechtsboven Hanglamp Konges Slojd Lemon via Lidor / Linksonder wandlamp Raket Petit Amélie / Rechtsonder Hanglamp "The Park" Ferm Living via Wonen met Lef.

 

Voor op het nachtkastje, of op het bureau is deze prachtige regenboog tafellamp van Liefs van Emma. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en extra leuk, gemaakt van ecologische acrylhars in Nederland.

lampjes kinderkamer

Lampjes kinderkamer via LiefsvanEmma / Foto Miss Jettle

 

Zoek je nog wat extra sfeer in een hoekje? Of misschien een leeslamp naast het bed? Dan kan je denken aan de houten wandlamp mét haak. In de collectie van Liefs van Emma

zitten trouwens nog veel meer soortgelijke lampen (touwlampen met stekker) in vele kleuren!

Stekkerlamp met snoer

Blank houten stekkerlamp met snoer LiefsvanEmma / Fotografie Ellefotografie

 

Nog meer sfeer aan de muur met deze handgemaakte houten wandlampen van "Hout is prachtig". 

Houten wandlamp kinderkamer

Houten wandlampen via "Hout is prachtig"

 

Voor meer magie, verwijs ik je natuurlijk naar de toverlampen van Hartendief!! Hieronder een prachtig voorbeeld! Wanneer de lamp uit is zijn de ogen van de leeuw dicht, maar wanneer je de lampen aan doet,... gebeurt er iets magisch .....

Wandlamp kinderkamer

Wandlamp Sunny de Leeuw Hartendief

 

Led lamp kinderkamer

Led lamp Kinderkamer via Petite Amélie (check al die sfeervolle led wandlampjes maar eens!)

 

Hieronder nog een paar prachtige hanglampen voor middenin de kinderkamer!

Verlichting voor de kinderkamer

Verlichting kinderkamer / Linksboven Hanglamp Kidsdepot via Lief & Klein / Midden links gehaakte lamp via Dreumes enZo / Linksonder hanglamp vogels wit Dutch Dilight /

Rechtsonder Hanglamp blaadjes Dreumes enZo 

 

En soms, heb je niet de hoogte voor een hanglamp aan een snoer, in dat geval kan je denken aan een "Plafondlamp kinderkamer". Hoe mooi is de wandlamp hieronder links? Ik heb niet vaak een sfeervolle plafondlamp gezien, maar deze, met bamboe en de naam "Plafondlamp Aura" mag er zijn!

Rechts een stoere variant van een plafondlamp voor de kinderkamer. Gemaakt van metaal en hout. De lamp is verstelbaar en dimbaar. Hoewel, wanneer je hem gebruikt als plafondlamp niet, maar als wandlamp kan je hem ook nog eens dimmen.

- De linkjes naar de lampen vind je onder de afbeelding -

 

Plafondlamp kinderkamer

Plafondlamp Kinderkamer via Wonen met lef

Verlichting