Thema kinderkamer "Duiker"
15-3-2016

De nieuwe collectie van Saartje Prum heet "duiker" en bestaat uit fris beddengoed, grappige kussens met leuke details, muurstickers van vissen en lampen met een knipoog naar de onderwater wereld. Ideaal wanneer jij de kinderkamer in wilt richten met het thema "onderwater". Combineer deze vrolijke collectie duiker met de stoere houten kinderbedden van Saartje Prum.

 

Maak je eigen onderwater wereld kinderkamer

Op de foto's en in de showroom van Saartje Prum vind je voorbeeldkamers waar je een hele hoop zelfmaak-ideeën uit kunt halen. Schilder de muur in 2 verschillende kleuren, zoals te zien is hieronder, en creëer op deze manier je eigen "onderwater wereld"kinderkamer. Maak het af met de "muurstickers visjes" en de "haai dierenkop".

Thema kinderkamer onderwaterwereld zee

Collectie "duiker" Saartje Prum (kussens, dierenkop HAAI, muurstickers vis)

 

Thema kinderkamer zee onderwater duiken

Richt de kinderkamer in met deze frisse onderwater wereld producten uit de collectie "duiker" van Saartje Prum. Op de muur zit kleur "Saint Tropez" en "Monaco" beiden uit de eigen collectie.

 

Thema jongenskamer duiken zee Saartje Prum

Deze artikelen komen uit de collectie "duiker". Het dekbedovertrek bestaat deels uit de lichtblauw geruite stof waarvan vroeger theedoeken en tafellinnen gemaakt werd. Herken je het? Die stof is supersterk, oneindig wasbaar en heeft bovenal die superleuke uitstraling! Wil je voor je dochter een "onderwater wereld kamer" maken? Schilder bijvoorbeeld roze golven op de muur. Blauw kun je supergoed combineren met roze.

 

Een ander leuk thema voor de kinderkamer is de "Thema kinderkamer Alpaca" of "Thema kinderkamer indianen"

 

Thema-kinderkamer