Theedoos juf of meester
9-7-2021

Het schooljaar zit er weer op! Heb jij nog een lastminute idee nodig om de meester of juf (of collega, of familie lid) te bedanken? Ik zag het idee al vaker online, een theedoos met verrassings thee voor de juf of meester. Maar persoonlijk vond ik die thee dozen van hout wat suf. Totdat ik ineens bij de Xenos een mooie glazen theedoos (in zwart en goud) zag! Deze theedoos hebben ze vast tijdelijk in het assortiment maar misschien kan je later weer ergens anders zo'n glazen theedoos vinden. 

 

> > >  Download hier de "thee zakjes download"  < < <

 

Theedoos juf meester

Deze download is gebaseerd op die theedoos van de Xenos (20x15x5). Ik heb daarom iets kleinere theezakjes ontworpen (6,8cm x 5,5 cm), want de vakjes van die theedoos zijn iets kleiner. Mocht deze theedoos binnenkort uitverkocht zijn vind je vast online ergens anders een soortgelijke theedoos.

Juist het chiquere tintje aan deze theedoos vond ik tof. De versierde theezakjes zie je er allemaal doorheen, wat het resultaat extra feestelijk maakt. En,... mocht de meester of juf toch niet helemaal dol zijn op thee is het ook een toffe opbergbox om bijvoorbeeld schelpen (vakantie souvenirs) in te bewaren, sieraden, of ander kleinspul. Momenteel staan de theedozen nog in goud én zwart online.

Theezakjes download

De theezakjes zitten in de theedoos goud van de Xenos (tijdelijk leverbaar, ook in zwart)

 

Wanneer je alle zakjes klaar hebt en verzameld hebt pak je de theedoos feestelijk in. Hoe leuk ziet dit eruit in inpakfolie?

Thee doos bedankje

Heel veel plezier met deze theezakjes download!

 

Download        Zelfmaken