Sostrene Grene Nederland
30-4-2019

Hier een groot fan van de winkel Sostrene Grene (oorspronkelijk uit Denemarken). Sinds de Sostrene bij ons in Groningen zit (al een aantal jaren) stap ik daar bijna wekelijks even binnen. Mijn kind heeft in de stad muziekles om de hoek, dus tja .... Nu had de Sostrene altijd al kinderkamer producten maar sinds 2 jaar ook een catalogus die 1 x per jaar helemaal gericht op kinderkamer producten is. Vorige week zag ik hem al weer liggen in de winkel en a.s. donderdag (mei 2019) worden de Sostrene winkels weer ingericht met al dat kinderkamer moois! Hieronder alvast een kleine selectie van mij voor jou. Je kan ook online - hier - een kijkje in de Sostrene Grene catalogus nemen.

 

Sostrene Grene kinderkamer

Hieronder dus mijn favoriete Sostrene kinderkamer producten. Wat ik erg leuk vind is dat de collectie onwijs vaak wisselt. Zo blijft je aankoop uniek. De kwaliteit vind ik ook altijd erg mooi. Ik heb hier o.a een wandkast, stoelen, bureaupoten en wat kleinere artikelen in huis. Stuk voor stuk een mooie kwaliteit!

TIP: Persoonlijk hou ik ervan om per collectie bijvoorbeeld een item te kopen (of 2, maar niet de hele collectie zoals je het ook op de foto hieronder ziet). Op die manier ontstaat er een persoonlijke kinderkamer (mix van producten van oude en nieuwe collecties) en kan je een volgende keer nog eens iets kopen.

Sostrene Grene Nederland

Hierboven zie je o.a. het nieuwste Sostrene Grene kinderbehang, een wandkastje, hoge kinderstoel, zitkussens, wandhaak en kapstokje.

 

Hieronder o.a kinderbehang, tentje, baby mobile, spiegel en opbergzak uit de nieuwste collectie van Sostrene (mei 2019)

Sostrene Grene catalogus

Website Sostrene Grene

Ps. dit is niet een gesponsord artikel. Dit blog plaats ik puur omdat ik de producten erg mooi vind :)

 

© Kinderkamerstylist 2010-2020 | Advies | Kleuren | Stappenplan | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact