Open kast inrichten
5-5-2021

Een open kast inrichten, dat ga ik vandaag doen, voor een tienermeisje! In haar kast stonden knutselwerkjes, een lijstje, ansicht, wat maileg muisjes. En wat rommeltjes. Cute, maar niet meer echt passend bij een meisje van 10. Wat zet je zoal in een open kast? Dit meisje houdt van kleine rommeltjes, bewaart reuze veel en is ook creatief.

 

Waar moet je om denken bij het inrichten van de open kast.

Denk bij het inrichten van de open kast aan de hobby's en interesses van het kind. Dit kind houdt van fidget toys, dus wat doosjes om het in op te ruimen leek ons handig. Ze is ook creatief en tekent graag na. Ze kwam zelf op het idee van de losse houten hand, die je in verschillende standen ook grappig in de open kast kan zetten. De sieraden hangen op een andere plek in haar kamer maar we willen een aantal ook in een glazen sieraden kistje op de plank zetten, staat ook zo gezellig.

Open kast inrichten

 

Hoe wordt de wandplank wat levendiger? En persoonlijker?

We zochten een foto uit en lieten deze op een houten plank afdrukken, dit geeft al een persoonlijk sfeertje. Op de wandplank zetten we ook mini kunstwerkjes, oa van ons hondje en nog een schilderijtje van Joelle Wehkamp. 

Als laatste, groen! Plantjes! Gezond en staat ook zó gezellig. Kies bijvoorbeeld voor plantjes die iets minder vaak water nodig hebben. Tenzij je kids (of jij) hele groene vingers hebben natuurlijk!

Open kast inrichten

Fidget toys in kartonnen doosjes en de mooie spulletjes in bijvoorbeeld glazen potten of in een sieraden doosje van glas tonen.

 

Nog even op een rijtje, wat zet je in de open kast:

- Planten

- Persoonlijke dingen, bijvoorbeeld een eigen foto, op hout

- Verzamelingen (los bij elkaar / in een glazen pot / in doosjes

- Een sieraden doosje, met dierbare, mooie sieraden

- Een "na-teken-pop" of hand

- Boeken

- Een stolp met iets eronder

- Een tafellampje

 

Open kast inrichten

Verkoop info Open Kast: Gouden draadmandjes, kartonnen dozen, sieraden kistje via Sostrene Grene / Houten hand via Flying Tiger / Schilderij vaas Joelle Wehkamp / Hangplantje Chinees lantaarnplaatje / Rotan spiegel op de schouw via Kidsdepot / Schilderij hondje op schouw Evie May Adams.

Vergeten we nog iets? Wat staat er in jouw open kast?

Tienerkamer        Accessoires