Ontwerp kinderkamer
2-5-2013

Tussen de opdrachten door ben ik óók druk met het ontwerp van de kinderkamer van onze dochter Jula. Haar commode en schommelstoel zijn inmiddels opgehaald en een zee van ruimte ontstond in haar kamertje. Tijd dus voor een nieuw, fris ontwerp van haar kinderkamer. Het doel is een kinderkamer te maken waar ze graag alleen of met vriendjes/vriendinnetjes speelt. Ik zoek nog naar een leuk kinderbankje waar ik kussens op wil leggen en waar ze relaxt boekjes kan kijken/lezen.

 

Ontwerp kinderkamer, hoe pak je dat aan?

Op mijn computer staat een mapje "Ontwerp kinderkamer Jula" waarin ik foto's van blog's op sla die mij erg aanspreken. De foto's die ik op sla zijn van muurkleuren, accessoires en van hoekjes zoals het bureautje (zie beeld rechtsonder Blog Helmen Talossa). Als je een hele hoop beelden hebt verzameld ga je het uitprinten en leg je het naast elkaar neer. Past het goed bij elkaar? Wanneer er nog niet een geheel in zit dan is het aan te raden duidelijker voor 1 bepaalde stijl te kiezen.

Inmiddels heb ik een aantal posters en accessoires gekocht die bij Jula haar nieuwe kinderkamer passen. Ik twijfel nog over de nieuwe muurkleuren en of de grote boom-muursticker blijft. Inmiddels heb ik al een perfect tafeltje en kruk (foto rechtsboven) gevonden. Ga jij ook bezig met een nieuw ontwerp kinderkamer? Start eens met het stappenplan. Het resultaat van Jula haar kamertje is binnenkort te bewonderen.

Ontwerp kinderkamer

Blikje Sostrene Grene | Poster Helen Dardik | Muursticker konijn in hoed Mimi'lou | Inspiratie blog Helmen Talossa

 

- Helaas zijn de linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -