NoFred kinderkamer merk
17-4-2018

Advertorial - NoFred is een baby- en kinderkamer merk die we steeds meer tegenkomen in Nederland. Een tijdje gelden voegden wij NoFred toe aan onze merken. Inmiddels heb ik hier in onze dochter haar kamer de "mouse chair" staan en ik vind het echt een stijlvol meubelstuk in haar kamer. Kortom. Tijd om dit prachtige merk nog eens uit te lichten.

 

De collectie van NoFred

In de collectie van NoFred zit zoals gezegd hierboven de Mouse Chair, maar ook een houten bankje, een kindertafeltje met stoelen, behang, en een prachtig speelkleed (scrol maar eens naar beneden). Stuk voor stuk items die originaliteit en kwaliteit uitstralen. Ga graag naar onze NoFred pagina en vind de dealers in Nederland van dit bijzondere merk.

In onze jongste dochter haar kamer waren we op zoek naar een hoge stoel voor bij haar "make-up" plankje. Het plankje hebben we zelf op maat laten zagen bij de Karwei en geverfd in een stoere "goud-achtige-zonder-glans" kleur (E8.40.40). De mouse-chair is geen goedkope stoel. Ik ben me de laatste tijd meer bewust van mijn aankopen. Ik geef op dit moment meer de voorkeur aan een aantal prachtige, exclusieve items dan aan veel (en dat zijn vaak goedkopere producten & impuls aankopen).

 

NoFred via Kinderkamerstylist

De Mouse chair van NoFred, hier zie je hem in de Oak (eikenhout) uitvoering. De stoel is leverbaar in meerder formaten en kleuren.

Spiegel met oren via Cyrillus (wooden rabbit mirror). Vaasje Kwantum en het plankje hebben we op maat laten maken bij de Karwei

en geschilderd in de kleur E8.40.40. Op de muur de roze kleur C8.05.75.

 

In de collectie van NoFred vind je ook behang, speelkleden en de Mouse Bank;

 

NoFred Deens kinderkamermerk via Kinderkamerstylist

NoFred | Behang | Speelkleed | Mouse Bank

 

Mouse Chair NoFred en Kinderkamerstylist.nl

 

Ga hier naar de instagram pagina van NoFred (inspiratie) | Vind hier de Nederlandse dealers van NoFred

 

- einde advertorial -