Muursticker kind
14-6-2021

Het was een tijdje iets rustiger rondom de muurstickers. Kinderkamer behang speelt een grote rol hierin. Er wordt zo veel tof behang geproduceerd! Het aanbod van bijzondere muurstickers blijft een klein beetje achter. Toch is het nog steeds een geweldig product, de muursticker voor in de kinderkamer. Gemakkelijk aan te brengen en ook gemakkelijk weer te verwijderen en/of te verplaatsen. Ideaal als je houdt van afwisseling en van veranderen. Ik verzamelde de leukste muurstickers voor jou van dit moment! Mocht ik nog wat leuke kinderstickers vergeten zijn, zet gerust een link naar muurstickers in de reacties.

 

Muurstickers

Muurstickers verkoop info: 1. Muursticker XL regenboog Studio Loco via Mevrouw Aardbei  2. Stickstay balloons via Mevrouw Aardbei (in meerdere kleuren) 3. Muursticker "Dream big little one" via Mevrouw aardbei 4. Ronde muursticker XL Pimpelmees 5. Muursticker Muis That's mine via Jut en Juul 6. Muursticker XL wilde bloemen 7. Muursticker That's mini via Jut en Juul 8. Muursticker eucalyptus Lilipinso via Kids Decoshop

 

Muursticker idee

Muurstickers zijn natuurlijk prachtig op een grote (geschilderde) muur. Maar stickers zoals een groeimeter, kunnen natuurlijk ook op gladde (kast)deuren. Ik zag dat Mimi'Lou ook grappige mini muurstickers heeft ontworpen voor boven een stopcontact.

 

Groeimeter muursticker

Groeimeter muursticker kind Mimi'Lou via Kids Decoshop

 

Bibelotte muurstickers

Bibelotte muurstickers

+ + +

Mocht je nog meer Muursticker inspiratie zoeken, misschien is dit nog een leuk blog:

- Muurstickers jongenskamer

- Kinder muurstickers (gastblog door Elina)

 

Muurstickers