Little Thingz
15-4-2020

Advertorial - Vandaag duik ik in de webshop van Little Thingz. Wat heerlijk om rond te dwalen op deze site en voor jullie prachtige items eruit te pikken! Ik ga 3 merken bespreken die ik erg vind passen bij de stijl van Kinderkamerstylist.nl en waarvan ik zeker weet dat jou dit ook aanspreekt. 

 

Raduga Grez via Little Thingz

Allereerst een merk die net nieuw is bij Little Thingz; het Russische merk "Raduga Grez" wat betekent; Droom Regenboog. Dit familie bedrijf maakt met de hand houten speelgoed. De vormen en kleuren zijn echt knetter stijlvol en zó van nu! Mijn kinderen zijn te groot voor blokken maar zelfs ik ging nadenken of het misschien niet "gewoon" prachtige items zijn om neer te zetten op de boekenplank. Ik krijg inspiratie van deze kleurencombinaties. Het speelgoed van Raduga Grez wordt geverfd met verf op waterbasis. De houten objectjes voelen allemaal zijdezacht aan doordat ze niet met een vernis behandeld zijn. Dit houten speelgoed is niet goedkoop, maar wanneer je het budget ervoor hebt dan heb je een onwijs mooi duurzaam speelgoed in huis. De liefde van de ambacht straalt er vanaf!

Raduga Grez Little Thingz

 

Nobodinoz via Little Thingz

Al jaren ben ik fan van het Spaanse merk Nobodinoz. Ik heb zelf ook een zitzak ervan in huis. Elk seizoen komen er weer nieuwe zitzakken in de collectie en deze keer zijn ze gemaakt van een prachtige fluwelen stof wat een hele sfeervolle, rijke uitstraling geeft. Niet alleen de zitzakken, ook de kussens zijn in die fluwelen stoffen uitgevoerd. In diverse diepe kleuren leverbaar en ze voelen zo fijn, zo zacht aan! Naast de zitzakken en kussens vind je nog veel meer prachtige (verzorging) producten bij Little Thingz online.

Ook in de collectie van Nobodinoz, de tipi's. Leverbaar in prachtige kleuren en stoffen.

 

Nobodinoz via Little Thingz

 

Maileg via Little Thingz

Jaaaa, en dat dit Deense merk "Maileg"! Wie kent het niet?

Mijn jongste spaart de muizen en de meubeltjes van Maileg en hoopt elke verjaardag dat er nieuwe spulletjes bijkomen. De producten zijn zó prachtig uitgevoerd. De juiste stoffen, materialen en verfijnde afwerking maakt dat je echt alles hiervan wilt hebben! Niet goedkoop maar de producten houden ook goed hun waarde en zijn bijna voor jong & oud een musthave! De missie van Maileg is om kinderen te helpen de wereld te ontdekken op een speelse manier.

Maileg via Kinderkamerstylist.nl

 

- einde advertorial -