Lichtletters
17-9-2015

Helemaal van nu; LICHTLETTERS!! Lichtletters geven direct een fijne, glossy look aan de kinderkamer. Let op. De lichtletters zijn decoratie, geen speelgoed. Ik ga een toffe plek bedenken waar de letters in Jula haar kamer het beste tot zijn recht komen. Wanneer ze in haar kamer speelt zetten we de lichtletters aan.

Ik kwam ze al een tijd tegen, de hippe lichtletters maar tot zover vond ik ze te duur. Dan maar zelfmaken? Telkens als ik op een "tutorial DIY Marquee light" terecht kwam klikte ik snel weer weg. Dat kost me teveel tijd. En toen plopten daar ineens de lichtletters van Heidi Swapp online! Perfect. Fijne prijs voor zo'n leuk effect! Een ander voordeel van deze lichtletters is het handige sjabloon dat je per lichtletter meegeleverd krijgt! Zo geef je gemakkelijk een eigen look aan de letters. Ik heb de letters geschilderd in een oudroze tint. Je kunt ze ook nog pimpen met speciale tape.

Lichtletters

- Lichtletters via Je suis Petit (helaas niet meer online).

Roze kledingrek bedhuisje (helaas niet meer online). | Muursticker strikje via Mooi Kamertje  (helaas niet meer online).

 

Benieuwd naar de rest van deze kamer? Bekijk de hele - meidenkamer graag hier -

Idee voor lichtletter woorden: "eigen naam" in lichtletters of het woord BABY, COOL, SKATE, DREAM, SWEET, LOVE of PLAY (voor in de speelkamer).