Leuke kindercadeautjes
2-11-2019

Gastblog door Elina - Leuke Kindercadeautjes voor de feestdagen. Het is bijna niet voor te stellen, maar binnen nu en een paar weken zitten we weer gezellig met de kindjes rond de kerstboom.. Of zetten we de schoen en zingen we sinterklaasliedjes.. Ik vind dat altijd een heel leuke tijd, maar er is wel één ding wat ik ieder jaar weer heel lastig vind; op tijd de allerleukste cadeautjes uitkiezen! Dus om dit jaar op tijd te zijn ben ik alvast begonnen met ideeën opdoen voor mooie, leuke of handige cadeautjes. Ideale cadeautjes voor jongens en meisjes, onder de kerstboom, in de schoen of op pakjesavond. Maar ook heel leuk voor een jarige!

In de shops van Kinderkamerstylist (speelgoed & handmade) zijn volop leuke kindercadeautjes verkrijgbaar. Ik heb mijn 10 favoriete cadeautjes voor je verzameld.

 

Tips voor leuke kindercadeautjes

Niet alleen speelgoed is leuk om te geven en te krijgen tijdens de feestdagen. Denk ook eens aan een praktisch cadeautje, zoals een rugzak. Of aan mooie knuffeltjes, houten speelgoed, een prentenboek.. Alle leuke kindercadeautjes uit dit blog zijn échte blijmakers en verdienen en mooi plekje in de kinderkamer. Dat is nog eens leuk uitpakken!

leuke kindercadeautjes

 Leuke Kindercadeautjes | 1. Maileg muisje 2. Kroontje 3. Knuffel walvis 4. Houten beverspel 5. Houten dieren 6. Koffertje met popje 7. Knuffel pop 8. en 10. Rugzak en blokken 9. Bootje met touw

 

Hieronder nog een foto van de pop die je hierboven bij nr.7 ziet:

Fabelab pop leuk kindercadeautje

Poppen Fabelab (afbeelding hierboven en hieronder)

Leuke kindercadeautjes

 

Hieronder nog een grotere foto van het leuke cadeautje nummer 9. Bootje met touw

Leuke kindercadeautjes

Hele fijne feestdagen!

Lieve groetjes Elina

ElinaStyling

+ + +

Spelen