Last minute surprise
4-12-2019

Natuurlijk vandaag geen kinderkamer blog! Ik ga jullie helpen met dit "last minute surprise blog". Ik denk dat velen met mij nog geen surprise klaar heeft en dat moet natuurlijk allemaal last minute in elkaar gezet worden. Gelukkig heb ik al een DIY board op Pinterest die ik deze ochtend extra gevuld heb voor jou. Alle inspiratie foto's die ik hieronder toon heb ik van Pinterest geplukt. Neem dus vooral even een kijkje op Pinterest om door te klikken naar de bron en misschien nog extra geïnspireerd te raken. 

 

Last minute surprise maken

Duik de oud papier kast in en trek zoveel mogelijk karton daaruit. Verzamel al je tubes verf, linten en ander materiaal en je kan van start! Misschien heb je ook lege blikken staan, of misschien de buurvrouw? Misschien is dat weer iets teveel werk, dan houd je het zoveel mogelijk bij karton knutsels! 

Last minute surprise maken

Foto's via Pinterest / wanneer ik een verkeerde bron hierboven heb neergezet laat me dit graag weten!

 

Als je het Pinterest board of de foto's hierboven bekijkt krijg je misschien al vrij snel inspiratie voor de persoon waar je de surprise voor maakt. De surprise hoeft niet perse aan te sluiten bij het cadeau wat erin zit. De surprise kan ook aansluiten bij de hobby's van dit persoon!

 

Nog meer LAST MINUTE SURPRISE IDEEEN;

- Surprises met kleine opdrachtjes zijn ook altijd leuk! Geef je nagelijk? Laat de persoon eerst (met oude nagellak) zo netjes mogelijk de nagels lakken van de kartonnen handen.

- Heeft de ontvanger van het cadeau iets heel duurs op zijn lijstje staan, bijvoorbeeld parfum van Chanel? Dan kan je ook daar een surprise van maken en een heel ander cadeautje erin verstoppen natuurlijk! Heeft diegene toch zijn (veels te dure) wens ontvangen!

- Via Pinterest vond ik ook templates van een mobiele telefoon die je uit kan printen, knippen en bijvoorbeeld op dik karton kan plakken. Knip eromheen, versier je mobiel van karton en plak evt een grappige opdracht in het mobiel venster. 

- Houdt de ontvanger van snoep? Maak bijvoorbeeld Engels Drop! Op ons Pinterest board staan ook grappige taarten van karton of van sponsjes.

Last minute surprise maken

Foto's via Pinterest / wanneer ik een verkeerde bron hierboven heb neergezet laat me dit graag weten!

 

Hopelijk is het gelukt en heb ik je op ideeën gebracht! Veel succes met je surprise maken en geven!

Zelfmaken