Kraamcadeaus
24-4-2019

In dit blog alles over kraamcadeaus. Hoe leuk is het om met een origineel kraamcadeau aan te komen die ook écht nuttig is of zo persoonlijk dat je het voor altijd wilt bewaren of zo duurzaam dat je het door kan geven en er nog iemand anders blij mee kan maken. In dit blog wil ik jullie inspireren met bijzondere kraamcadeaus waar je misschien op le moment suprême even zelf niet op kan komen. 

Mocht je na dit blog nog steeds niet goed weten wat je voor kraamcadeau wilt kopen, kijk dan heel graag bij onze nieuwe webshop categorie "kraamcadeau". Veel webshops hebben een eigen pagina met daarop al hun "kraamcadeautjes" verzameld.

 

Kraamcadeau tips

- Ga voor duurzaam kraamcadeau. Kies een product uit van hout of biologische katoen. Dat geeft een dubbelgoed gevoel om te geven. 

- Een babyschommel (voor binnen) gaf ik met een aantal vriendinnen aan een vriendin cadeau. Wat een plezier heeft haar bijna 1 jarige zoontje er nu van!

- Ga voor een (zelfgemaakt) kraamcadeau met naam. Dit voelt altijd bijzonder omdat het zo persoonlijk is. Ik kreeg van een goeie vriendin een zelf opgeknapte, brocante kinderstoel (denk bij opknappen om baby vriendelijke verf) met daarin een opnieuw gestoffeerd kussentje en daarop onze dochter haar naam in "Flock" strijkletters. Geweldig! Dit was natuurlijk heel bijzonder en uniek maar een "Herinner-dingen doos" met eigen naam of het geboortekaartje op de bovenkant van de doos, is ook super origineel en persoonlijk en je hebt er zelf geen werk van.

- Nog een tip, een wandbordje van "Liefs Karlijn" met naam!

- Een praktisch kraamcadeau zoals een babydekentje (in overleg met kersverse ouders?), een superhippe speen (zie op afbeelding nr.5 hieronder), een bijtring (ook direct een betaalbaar kraamcadeau).

- Een bijzonder boek, bijv. "Geluk voor kinderen" met de 10 sleutels van geluk voor kinderen. Een heel speciaal kraamcadeau waar je zelf voorin een tekstje schrijft.

- Misschien samen met wat andere vrienden of familie kiezen voor een groter kraamcadeau, bijv een loopauto (die alleen al tof in de babykamer staat), een houten poppenwagen of bijvoorbeeld een trekwagen. Vind alle linkjes onder de afbeelding hieronder.

 

kraamcadeaus

 

Kraamcadeaus:

1. De Herinnerdingendoos 2. Een geboorteposter (met de stand van de sterren op basis van geboortedag en tijd) 3. Een houten poppenwagen 4. Een trekwagen 5. Een hippe speen 6. Een gepersonaliseerd wandbordje 7. Een rammelaar 8. Een bijtring en 9. een hippe slab.

 

Hieronder nog een aantal kraamcadeau ideeën

- Een babymobile, ook lief en persoonlijk! En in vele varianten online te vinden.

- Decoratie voor in de babykamer. Dit is natuurlijk wel heel persoonlijk en alleen een goed idee als jij de stijl van de ouder(s) goed kent? Of weet hoe het kamertje ingericht is?

Onderstaande decoratie past bijv. goed bij een lichte en neutrale babykamer.

Tips kraamcadeau

Foto links, een baby mobile (ook in een andere kleur verkrijgbaar) of (foto rechts) babykamer decoratie (kussentjes of deken)

+ + +

Hou graag onze webshops bij de nieuwe categorie "kraamcadeau" in de gaten voor meer inspiratie!

 

© Kinderkamerstylist 2010-2020 | Advies | Kleuren | Stappenplan | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact