Kleurrijke interieur accessoires van dit moment
17-6-2024

Ik merkte dat ik mijn inspiratie wat kwijt was op het gebied van blog's schrijven en bedacht; Ik ga starten met een blog waarin ik accessoires en inspiratiefoto's laat zien waar ik zelf inspiratie van krijg. Deze items zijn allemaal tof om toe te voegen aan een kleurrijk interieur, of juist in een basic interieur waar nog wat kleurrijks uit mag spatten. In volwassen interieurs wordt momenteel best veel gespeeld met veel kleuren. Van gekleurde plafonds, naar meerdere geverfde muren in 1 ruimte en ook in de slaapkamers zie ik kleurrijk beddengoed naast behang en kleur. In mijn omgeving zijn de tieners minder van de kleurrijke kinderkamers of opvallende items. In eerste instantie schreef ik dit blog voor de tienerkamer alleen klopt het niet helemaal met wat de tieners willen in mijn omgeving, haha! Ik heb "tienerkamer" daarom maar uit de titel van dit blog gehaald en schrijf dit blog voor iedereen die er inspiratie uit haalt. Tegen de tieners zou ik willen zeggen; misschien best tof om wat meer persoonlijkheid aan je eigen kamer toe te voegen en kleuren of opvallende accessoires kunnen dat doen!

 

Kleurrijke accessoires voor in je interieur

Productinformatie: Illustraties Enikő Katalin Eged voor PSTR Studio /  Yes No Maybe poster Anouk v Kleef via PSTR Studio /

Sierkussen ruit l.roze Karwei (Kussen heeft voor en achter een andere stof) / Sokken StickySis

 

KipandCo inspiratie hoe je kleuren combineert

Inspiratiefoto en beddengoed "SUMMER CHECK LINEN QUILT COVER" Kip&Co

 

Naast interieur items ben ik ook erg fan van de producten van Sticky Sis! Daarom hieronder ook een tip voor rugtas en handtas en check vooral ook hun website voor meer (kleurrijk!) moois!

Tienerkamer accessoires met veel kleur

Productinformatie: Toffe kleurrijke rugtas en paarse schoudertas StickySis / Nieuw kleurrijk behang met retro vibe

FloFlow Walls / Groen Plaid Camomile London via Little Dreamers / Rode tafellamp H&M / Kussen "sierkussen met streep geel" Karwei

 

Kleurrijk vloerkleed voor in de kinderkamer

Colours of Fun Vloerkleed via Little Dreamers

 

 

Het kleurrijke behang van PlayatSlaep

Kleurrijk behang "Blocks Blink" Sabine van Vessem voor Play at Slaep

Accessoires