Kinderverlichting
24-10-2019

De lampen mogen weer aan binnen! De avond valt eerder, buiten is het kouder en donkerder. Tijd voor een "kinderverlichting" blog! Bij onze categorie "kinderlampen" vind je natuurlijk álle kinderverlichting. Ik heb de nieuwste en opvallendste modellen er voor je uitgeplukt. Dit is er momenteel aan "kinderverlichting" te vinden. Best veel volwassen verlichting maar dan in een  modern kinderjasje. Ik hou ervan. Mooie materialen zijn gebruikt. Ik toon in dit blog ook kinderverlichting wat bijna online komt, nu is nog niet alles leverbaar (okt 2019). 

 

Kinderverlichting voor elke leeftijd

Ik ging op zoek naar leuke kinderlampen voor alle leeftijden en voor jongens en meiden! Ook vond ik kinderverlichting wat prachtig in de tienerkamer staat! Maar wat ik al zei hierboven, tegenwoordig loopt het aardig door elkaar heen. Veel kinderverlichting staat prachtig in de babykamer maar ook in je eigen interieur! Ik ben erg benieuwd wat je van onze selectie vindt. Mocht je nog iets missen, laat je het dan onderaan bij de reacties weten?

Kinderverlichting

Kinderverlichting 1. Maan van keramiek (ByOn) 2. Hanglamp Kidsdepot 3. Wandlamp konijn 4. Wandlamp Kids Concept

 

Hieronder toon ik de wat stoerdere kinderverlichting. Kijk ook vooral even naar het schemerlampje met corduroy stofje op de kap. In meerdere kleuren leverbaar. Ik vind die combinatie van materialen erg wijs!

Kinderverlichting

Kinderverlichting 1 & 5 Tafellamp Kids Concept 2. Klemlamp (ideaal op een bed) 3.Vloerlamp Anne Lighting 4. Tafellamp Leitmotiv Z 5.(zie 1.) 6. Blafre nachtlamp (bekijk de grappige mogelijkheden!)

 

In een kinderkamerstylist blog ontbreekt natuurlijk het liefste een vintage of brocante item niet. Vandaar in dit "kinderverlichting blog" ook een vintage bloemenkap. 

Ik heb er diverse gevonden op Marktplaats of via de kringloop. Ze combineren wat mij betreft prachtig met alle moderne verlichting!

Let bij het kopen van vintage kappen op de staat van de kap. Vraag altijd of de kap zonder vlekken en deukjes is.

Kinderverlichting

Vintage bloemenkap via Marktplaats | Safari kussen Ferm Living | Liewood overtrek flowerbomb | Oyoy opbergdoos

 

Kinderverlichting

Kinderverlichting Hanglamp met vogels Dutch Dilight | Vliegerlamp roommate | Wandlamp poes

 

Kinderverlichting kidsdepot

De nieuwste collectie "kinderverlichting" van kidsdepot (2019). Bijna online (nu al pre-order)

+ + +

Voor alle lampen bezoek graag onze webshop categorie "kinderlampen"

Verlichting