Kinderspeelhoek
27-12-2017

Kinderspeelhoek inrichten, tips en voorbeeldfoto's. Online via onze webshops maar ook via instagram vond ik superleuk ingerichte "kinderspeelhoekjes". Met toestemming van de makers van deze hoekjes deel ik ze graag hieronder, voor jou! Ik probeer zoveel mogelijk info van deze kinderhoekjes te delen zodat je zo'n hoekje in je eigen speelkamer, kinderkamer of woonkamer na kan maken. 

 

Informatie kinderspeelhoek

De speelhoek hieronder vond ik op de site van "klein en stoer". Deze kant en klare speeltafel heeft ook een heel tof blad! Je hebt de keuze uit een wegenprint of een strandprint. Bij de tafel ontvang je 2 krukjes. De opbergbakken bestel je er los bij. Op de muur zie je de frisse okergele kleur "Ochre" van de VTWonen (te koop bij de Karwei).

Kinderspeelhoek Kinderkamerstylist

Kinderspeelhoek tafel + krukjes + opbergbak "Wool and Woodies" via Klein & Stoer

 

Kinderspeelhoek

Kinderspeelhoek van Lianne Albers (instagram)

De witte schuiflades aan de buitenkant zijn van Ikea. 90cm breed. Ideaal voor een hele hoop speelgoed kwijt te kunnen. Daarop ligt een underlayment plaat van 18mm dik vast geschroefd en afgelakt met een transparante lak. De zwarte strook boven het bureau is magneet/krijt behang (1,5 rol. Van VTwonen). De sterretjes op het behang zijn magneetjes van de Hema. De totale breedte van het bureau is 3.60 m. De hoogte is 51 cm Het kleurnummer van de witte muur is 9010. Het rotan stoeltje komt van mintimoonkids. De twee stalen roze stoeltjes zijn van Kidsdepot. Het speelkleed waar Teuntje op ligt is van Nobodinoz.

 

Kinderspeelhoek bij Studio Noef thuis

Kinderspeelhoek Studio Noef en Kinderkamerstylist

Product info Kinderspeelhoek Studio Noef

In onze smalle aanbouw van 4500 x 3500 mm hebben we ons bureautje en het speelhoekje van onze kids gerealiseerd. Het werkblad heeft onze handy man gemaakt van vuren houten balken ( 2200 x144 x 44 mm) Deze heeft hij eerst over de lange zijde gezaagd om hierna de vuren balken te verbinden door middel van lamellen en lijm. Tussen het werkblad van de kids en ons bureau heeft hij een blok gemaakt met nissen. De standaard kleur op de muur is RAL 9016 verkeerswit en de bergen heb ik zelf geschilderd met behulp van roze tesa tape in een lichte grijsblauw. Aan de muur 3 ophanghaken Dippies (groen, blauw, roze). Ladekastje en boekenrekje (ingekort) via de Ikea. Pinguïn canvas. Radio met nostalgische uitstraling via Platenspelershop. Styling en overige producten kinderspeelhoek Studio Noef - Werkblad ( 2000 x 600 mm), Wolkplankje, slinger, houten huisje, ketting met gebreide strik en leren koord, kist, stoeltjes In de shop van Studio Noef

 

Kinderspeelhoekje van Okermint (via instagram)

Kinderhoekje Okermint

Product informatie kinderhoekje Okermint

Behang is 'pluisje' van Karwei. De speeltafel en stoel via de Ikea. Vloerkleed is van het merk Naco. Knuffels zijn gemaakt door mijn moeder. Grote vilten cactus op de vloer is van Kids depot. De plankjes aan de muur zijn de kruidenrekjes van Ikea waarvan ik de latjes mintgroen heb geschilderd. Roze naamhanger aan de muur is van mientje frobel. De pijl is gekocht bij de Kwantum

+ + +

Misschien vind jij dit ook leuk om te lezen:

- Blog "Speelhoek woonkamer"

- Blog "de speelkamer"

Spelen        Speelhoek