Kindermatras
21-11-2018

Advertorial - Een praktisch blog in plaats van een mooi blog maar wat mij betreft wel een belangrijk blog over het kindermatras. Ik ben nogal van het hergebruik en ben nooit heel erg bezig geweest met een goed matras. Zag het matras er schoon uit, prima dan nam ik hem over van bekenden. Een matras is een matras toch? Maar als je kinderen hebt die niet heel goed slapen ga je toch bewustere keuzes maken, althans ik wel. Het begon bij een goed dekbed en een goed kussen, dit hielp al. Bij de overstap naar een nieuw bed moest er ook een nieuw kindermatras komen en ook deze keuze heb ik nu heel bewust gemaakt.

 

Kindermatras kiezen

Wat heeft een tiener nodig? Juist een goed matras. Niet alleen omdat ze vol in de groei zijn (net zoals van baby tot tiener) maar ook om goed te slapen en de dag erna weer fit te zijn. Ik begon online te zoeken en kwam al vrij snel bij het ABZ tijgermatras uit. Mijn dochter gaf aan dat het matras fijn moest aanvoelen want haar oude was volgens haar zo hard als een baksteen. Ahum. Nou komt alles vrij intens bij haar over dus mag je dat met een korreltje zout nemen maar het zegt ook dat een fijn voelend matras heel belangrijk voor haar is. Na over en weer te hebben gemaild met de ABZ medewerkers was ik al vrij snel overtuigd van het ABZ tijger koudschuimmatras en niet veel later mochten wij deze ontvangen en inmiddels slaapt onze dochter er al weer 3 weken op. 

Kindermatras

 ABZ koudschuim kindermatras HR40 | Maatwerk bed Er-Bij.com (eigen ontwerp)

 

En zo ziet dat er uit in het geheel :-)

Kindermatras ABZ Koudschuim

ABZ Tijger Koudschuim kindermatras | Kinderbed op maat Er-Bij.com | Beddengoed H&M | Rice stippenbehang | Spiegel Kidsdepot | Gordijnen Sparkle 925 Boer & Bontig

 

Technische eigenschappen koudschuim matras

Dit tijgermatras bestaat uit koudschuim met een hoge densiteit. Ideaal voor opgroeiende tieners. Vanwege het koudschuim is de matras schimmelwerend want koudschuim kan vocht (zoals transpiratie) goed laten reguleren. De matras is ook onderhoudsvriendelijk want de hoes is afneembaar en wasbaar op 60°C, dit houdt de matras schoon en hygiënisch.

 

Wat onze dochter betreft mag het matras nog zachter, maar ze vindt hem al veel beter dan haar vorige matras. Wanneer ik op haar matras lig voel ik een aangenaam niet te hard / niet te zacht matras. Een zachter matras lijkt ons niet geschikt. Na 3 weken kunnen wij zeggen dat onze dochter beter slaapt en bijvoorkeur in haar eigen bed ligt.

Koudschuim kindermatras

ABZ Koudschuim kindermatrassen (meer info) | Slinger Wolkom Home

Website ABZ (en vind dealers)

- Einde advertorial -

 + + +

 

 

Kinderbed