Kinderkameradvies Elina
22-10-2019

Op deze pagina stel ik graag Elina aan je voor. Elina is 1 van onze stylistes. Hieronder omschrijft Elina wat zij belangrijk vindt in een kinderkameradvies;

Hi, wat leuk dat je dit leest! Ik ben Elina, 32 jaar, stylist, mama van Fedde, vriendin van Arno en met zijn 3en wonen we in een oud dijkhuis in een Brabants dorpje. Ik geniet van mijn gezin, dagjes uit, een kringloopvondst en een verse bos bloemen. En.. tegen een taartje kan ik écht geen ‘nee’ zeggen :) Ieder kind is uniek, en iedere kinderkamer dus ook. Of het nu gaat om een baby, een peuter of een tiener: ik vind het steeds weer een feestje om vanuit de ogen van een kind een mooie inrichting voor de kinderkamer te ontwerpen.

 

Voorbeelden uit de portfolio van Elina

Kinderkameradvies

 

Kinderkamer advies

 

Mijn stijl kan ik het beste omschrijven met de woorden rustig, zacht, fris, natuurlijk, in balans en vooral: persoonlijk. Ik geloof in de kracht van ingetogen (vergrijsde) kleuren, natuurlijke materialen en mooie patronen. Zo ontstaan er niet zomaar kinderkamers, maar rustige en stijlvolle kamers waarin ruimte is voor ‘ontprikkelen’. Juist in die ontspanning en geborgenheid ontstaat er ruimte voor je kind om helemaal zichzelf te zijn. Hoewel het inrichten van een kinderkamer natuurlijk heel leuk is om te doen, kan het zijn dat je even niet weet waar je moet beginnen. Of misschien vind je het lastig om eenheid te creëren, een kleine ruimte praktisch in te richten of simpelweg tijd vrij te maken voor een concreet plan. Waar je ook tegenaan loopt bij het inrichten van je kinderkamer, ik help je graag met kleuradvies, stylingadvies of een compleet kinderkameradvies.

Met het kleuradvies help ik je met het kiezen van de juiste sfeer en kleuren, zodat je vol vertrouwen zelf aan de slag kunt met het inrichten van je kinderkamer.

Het Stylingadvies bestaat uit een combinatie van verfkleuren en behang, aangevuld met een advies voor accessoires (styling). Een ideaal advies voor het opfrissen van een bestaand kamertje, of een duwtje in de rug wanneer je zelf aan de slag gaat met inrichten van je kinderkamer.

Wil je graag een compleet advies waarbij je direct kunt beginnen met inrichten? Met advies voor verfkleuren, sfeer, indeling, meubels én accessoires? Het Kinderkameradvies is een volledig uitgewerkt advies voor het inrichten en stylen van jouw kinderkamer.

Hieronder 2 voorbeelden van Kinderkamer adviezen van Elina

Jongenskamer advies

Hierboven een voorbeeld van een jongenskamer advies

Hieronder een voorbeeld van een meidenkamer advies

Meisjeskamer advies

Kun jij hulp gebruiken bij het inrichten en stylen van jouw babykamer, kinderkamer of tienerkamer?

Stel me gerust je vragen of laat mij weten waarbij ik je kan helpen. Mail graag naar info (at) kinderkamerstylist (punt) nl

Kinderkameradvies door Elina

Leuk om kennis met je te maken! Groetjes Elina

+ + +

Ga hier graag naar onze pagina "Kinderkamer advies" voor extra informatie