Kinderkamer decoratie
7-7-2020

Advertorial - Webshop "Little Thingz" staat boordevol mooie kinderproducten, en ook zeker met mooie kinderkamer decoratie. Vandaag licht ik hier 3 merken uit; een kleurrijk merk, een speels merk en een dromerig merk. Prachtige producten die de kinderkamer op doen fleuren! Ook zeer geschikt als bijzondere verjaardagscadeaus. Lees je mee?

 

Roommate

Roommate is een kleurrijk merk uit Denemarken. Herkenbaar aan de heldere, speelse vormgeving met een retro vleugje. De kinderkamer decoratie van Roommate staat prachtig in de kleurrijke kinderkamer of juist als kleurrijk accent in de rustige kinderkamer. In de collectie van Roommate vind je kussens, vloerkleedjes, hele leuke (!) opbergmanden, speeltentjes en ook beddengoed en bijvoorbeeld een bedomrander. Extra leuk is dat al deze kinderkamer decoratie gemaakt is uit kwalitatieve en milieuvriendelijke materialen zoals 100% biologisch GOTS gecertificeerd katoen.

Roommate via Little Thingz

Roommate via Little Thingz

Roommate

 

De wobbel

Wie kent de Wobbel niet? Al jaren is dit speelgoed een favoriet item! Wist jij dat "De Wobbel" van oorsprong uit de Waldorf-scholen komt? Onder de naam "Wobbel" is dit klassieke balance board in een modern jasje gestoken met nieuwe toevoegingen. Dit balance board prikkelt kinderen om er mee aan de slag te gaan. Niet alleen om er op te staan en te balanceren, ook om met een zacht vachtje in te liggen of met autootjes er overheen en onder door te rijden! Dit zijn nog maar een paar ideeën. Je zal versteld staan wat je kind bedenkt. De Wobbel is gemaakt van beukenhout en is door zijn vorm en uiterlijk het enige speelgoed wat je niet op hoeft te ruimen ;-) Hij staat prachtig in iedere kinderkamer, dus bij dezen ook zeer geschikt als kinderkamer decoratie. Wat mij betreft een prachtig verjaardagscadeau! 

De Wobbel via Little Thingz

Wobbel via Little Thingz

De Wobbel

 

Konges Slojd

Dan nog graag je aandacht voor dit dromerig Scandinavisch merk; Konges Slojd. Ik hou van de stijlvolle vormgeving, de ingetogen kleuren die ze gebruiken en de prachtige details. Hou je van unieke kinderkamer decoratie dan moet je écht deze producten checken. Hieronder een paar van mijn favoriete items. Hoe gaaf dat Konges Slojd bijvoorbeeld het schatkistje heeft ontworpen die je hieronder (foto rechtsboven) ziet. Waarom zouden stoere meiden & lieve jongens geen sieraden kistje met muziekje willen? De keuze uit stoere "sieraden" kistjes is beperkt, het exemplaar hieronder zal vele kids aanspreken, i love it. De verjaardagstrein (foto rechtsonder) vind ik ook zo'n juweeltje. Deze trein gemaakt van 100% steen en zet je bij elke verjaardag neer. De trein wordt geleverd inclusief 2 kandelaars en cijfers voor elke leeftijd tot 99 jaar. Al met al, stijlvolle kinderkamer decoratie.

 

Konges Slojd via Little Thingz

Konges Slojd via Little Thingz

Konges Slojd

- einde advertorial -