Kinderkamer accessoires ANNIdesign
4-5-2022

Advertorial - Vandaag vertel ik je graag meer over de kinderkamer accessoires van ANNIdesign. In de collectie van ANNIdesign vind je eigen ontworpen posters, kussens, beddengoed, behang, muurstickers & lampen en zelfs kleinere decoratie artikelen zoals slingers en kaarthangers. Je herkent de ANNIdesign accessoires aan het heldere kleurgebruik en de retro-achtige ontwerpen.

Nog vrij nieuw is de toevoeging van de kleur "terracotta bruin" binnen de collectie. Voor ANNIdesign een wat spannende stap omdat het trendy voelt, maar wij vinden deze kleur een mooie toevoeging en wat ons betreft sluit het juist goed aan bij de vorige collecties, en maakt het de producten bij elkaar wat spannender. In dit blog laat ik graag wat van deze nieuwste kleur zien. Ook mixten we onderling de producten met elkaar omdat we houden van een verrassende sfeer.

Op de site van ANNIdesign vind je de verschillende producten ook onder "thema" en onder "kleur" terug. Wij hadden zin om deze kleuren en thema's wat te gaan mixen en gingen aan de slag! Want hoe tof matcht terracotta bruin met oud paars, fijn toch? Zie graag de sfeer hieronder. De geadviseerde kleuren (die je vindt op hun site) kan je gebruiken voor een hele wand, maar je kan ook strepen op de wand schilderen!

- Vind hier de geadviseerde kleuren van ANNIdesign -

Kinderkamer accessoires

Linksboven, zelf strepen op de wand schilderen in Flexa C8.20.40. Kijk hoe prachtig dit combineert met de posters, het beddengoed en plaid in de kleur "oud paars".

 

Dat je terracotta bruin met meerdere kleuren kan combineren zie je in de voorbeelden hieronder. 

Accessoires Kinderkamer Anni Design

Hierboven mixen we "terracotta bruin" accessoires met accessoires van ANNIdesign in "bleek groen"

 

Anni Design kinderkamers

Wie durft er roze aan de jongenskamer toe te voegen? Zie hoe mooi deze 3 kleuren met elkaar samengaan! De verbindende factor in het kinderkamer advies hierboven is het behang waarop de safari dieren en het vwbusje staan.

Ook voor de stoere meidenkamer is het een mooie combinatie!

 

Alle producten van ANNIdesign zijn zelf ontworpen en worden gemaakt in Nederland.

Benieuwd naar alle producten? Ga dan snel naar ANNIdesign.

 

- einde advertorial -

Accessoires