Kinderburo
3-9-2015

De vakantie is voorbij en alle kinderen gaan weer naar school. Heb jij een fijne werkplek voor je kind? Ook al gaat het nog niet naar school, een kinderburo om aan te tekenen, lezen of knutselen is altijd fijn!

Mooie kinderbureaus

In dit blog toon ik de meest mooie kinderbureaus van dit moment. Ik vond er hele leuke! Een kinderburo kan natuurlijk ook een landelijk tafeltje met lade zijn! Zoek maar eens op Marktplaats naar "kinderburo" daar kom je allemaal verschillende stijlen tegen. Bij webshop "June interiors" verkopen ze multifunctionele kindermeubelen. Een kinderburo wordt een commode wanneer je er een lade opzet, geniaal toch? Zie foto hieronder (boven links)

 

*Ivm met een ouder blog zijn de linkjes verwijderd (oude collectie of niet meer in de collectie)

 

kinderburo inspiratie

Een tafel met houten blad en metalen poten (zie foto hierboven links, via Kidsdepot) staat superstoer als kinderburo. Een vintage schoolbank (foto rechts) heeft vaak een bank of stoelen die vast aan het blad zitten. Het is daardoor een ideale kinderwerkplek. De kinderen schuiven namelijk gemakkelijk zelf aan het kinderburo.

brocante tafel als kinderburo

Landelijk tafeltje als kinderburo (bezige bebie) gevonden via Marktplaats (foto hierboven links) Voor design kinderburo's stuur ik je naar "NEST Kids conceptstore", supercoole collectie! Op de afbeelding hierboven rechts zie je een bureau dat meegroeit met je kind! De poten kan je verstellen van 45 cm naar 72 cm!

In de stoere kinderkamer zet je een robuust kinderburo van steigerhout. En dat steigerhout alleen maar geschikt is voor jongenskamers is onzin. Kijk maar eens bij Saartje Prum die toont aan dat een kinderbureau van steigerhout ook heel meisjesachtig kan zijn! Op de foto hieronder rechts staat een oud schoolbureau geschilderd in een nieuwe grijsmatte kleur.

jongens buro

Een fijn degelijk bureau is de nieuwste van Nobodinoz (zie hieronder links). Verkrijgbaar in diverse kleuren en gemaakt van duurzaam geproduceerd hout met FSC label. Niet heel goed voor de portemonnee, wel goed voor het milieu.... en dat is ook wat waard. Meer op zoek naar een landelijk uitstraling? Dan adviseer ik je dit nieuwe witte kinderbureau met nostalgische uitstraling.

landelijk kinderburo

Kijk voor meer inspiratie graag op ons Pinterest board "speelkamer" met veel werkplek voorbeelden

Misschien vind je ons blog "werkplekje zelfmaken" ook leuk om te lezen

Op de Flair blog vind je nog meer inspiratie bij "een werkplekje in de kinderkamer"

Speelhoek