Kinderbehang Studio Ditte winnen
10-9-2021

Ze deden het weer! Endry, Marieke en Natasja blijven me altijd verrassen met hun nieuwe behang. Het is zó Studio Ditte, en toch telkens ook weer nét anders dan het behangprintje ervoor. Ik vind deze kleurstelling weer zo prachtig en het maakt dat ik direct een kinderkamer ontwerp in mijn hoofd krijg voor de inrichting van de kinderkamer met dit behang. Ik vind het erg tof dat er een vleug roze in zit, want hoe prachtig is de kleur roze in combi met bruin, groen en blauw (en in combi met de kraanwagens)!

 

Kinderbehang winnen

Ik mag deze maand 2 rollen behang weggeven van Studio Ditte! Ik ga deze winactie aankondigen op Instagram en daar maak jij kans! Kom je snel naar ons account? Ik ben heel benieuwd of jullie ook massaal voor dit nieuwste behangetje van Studio Ditte gaan, of had jij je ook al laten vallen op een ander ontwerp? Let us know!

 

Hoe maak jij kans op het behang van Studio Ditte:

1. Ga naar onze instagram pagina

2. Volg ons & Studio Ditte

3. Zet een reactie onder de winactie, welk behang wil jij winnen?

Deze winactie loopt van woensdag 15 sept tm zondag 26 september. Maandag 27 september maken wij de winnaar op Instagram bekend. De winnaar wordt at random eruit gepikt via random.org.

 

Kinderbehang studio ditte winnen

Credits foto @liefsanique (instagram)

 

 

Studio Ditte behang winnen

Hierboven zie je een aantal van de behangprints van Studio Ditte. Bekijk op hun site graag al het behang.