Kinderbeddengoed Fijntje
11-1-2016

Een webshop waar je alleen maar kinderbeddengoed kan vinden, bestaat dat? Jazeker! Webshop "fijntje" verzamelt kinderbeddengoed voor kids van 4-14 op haar site! Stijlvol kinderbedlinnen zoals dekbedovertrekken, maar ook plaids en hoeslakens in fijne kleuren staan op de site van Fijntje.

Webshop Fijntje

Het assortiment van Fijntje bestaat uit rustige printjes maar ook uit bont gekleurd beddengoed en plaids. Diverse merken zoals het fabelachtige Majvillan, onze Nederlandse Studio Ditte, het Franse Catimini en bijvoorbeeld de romantische, bloemige printjes van Room Seven vind je in de shop. Niet alleen de overtrekken zijn de moeite waard om te bekijken ook de kinderhoeslakens vind je in diverse printjes en kleuren. Dit bedlinnen is gemaakt is van hoogwaardige materialen. Dat betekent dat de kleuren ook nog mooi zijn wanneer een broertje of zusje eindelijk onder het mooie dekbedovertrek mag slapen ... zzzzzzz..... Truste!

Tip kinderbeddengoed Fijntje via Kinderkamerstylist

Verkoopinformatie kinderbeddengoed: Aan de waslijn dekbedovertrek van het merk Djeco "little big room" en daarnaast en op het bed kinderdekbedovertrekken van het merk Majvillan

 

Kinderbeddengoed en hoeslakens kinderkamer

Match een warme kleur hoeslaken (zoals kleur Jade te zien hierboven) eens met een dekbedovertrek met leuke patroontjes zoals bijvoorbeeld het overtrek van Djeco. Andersom kan ook. Ben je gevallen voor een leuke print van een hoeslaken? Zoek er dan een rustig dekbedovertrek bij!

Kussen afbeelding rechts komt uit de kinderbeddengoed collectie van Catimini

 

dekbedovertrekken meisjeskamer beddengoed kinderkamer

Hierboven zie je nog een aantal hele fijne overtrekken en hoeslakens uit de shop van Fijntje

Linksboven beddengoed van Tinne + Mia daaronder diverse kinderhoeslakens en het vrolijk gekleurde overtrek van Majvillan

Afbeelding rechtsboven Majvillan en rechtsonder Catimini beddengoed

- Fijntje -

* * *

Op zoek naar ander beddengoed? Check onze Kinderkamer beddengoed webshops

 

Beddengoed