Kinderbed kopen
19-2-2018

Van ledikant naar een peuterbed, of van peuterbed naar een groter bed. Of gewoon, zin in iets anders. Tijd om een nieuw kinderbed te kopen! Wat de reden ook is, je bent op dit blog terecht gekomen omdat je een kinderbed wilt kopen.

Onze jongste dochter heeft een bedstee, op zich lekker want ik voel daar geen verander kriebels. Het is een "twijfelaar kinderbed" dus hoe oud ze ook is, de bedstee blijft haar kinderbed :-) Voor onze oudste dochter is het anders. Zij houdt ook van veranderen en wil graag een ander kinderbed. Het liefst ook een breder bed want dan blijft haar beddengoed ook op haar bed liggen, goed punt. Als je de ruimte hebt is dat inderdaad een idee.

 

Welk kinderbed kopen

Bij het kopen van een kinderbed ga je als eerste kijken naar de smaak van je kind of van jezelf. Wat zoek je? Een underlayment kinderbed? Een design kinderbed? Je kunt eens bij onze binnenkijkers kijken en zo ideeën op doen wat je leuk vindt. Daarna bepaal je wat je max. uit wilt geven aan het bed. 

Kinderbed kopen

Kinderbed kopen | Li boven Italiaans design kinderbed (in 1 persoons maar ook in twijfelaar maat) | Re boven nieuwe kinderbed twijfelaar | Li onder design kinderbed oliver furniture | Re onder vintage 1 persoons kinderbed

 

Een opvallend kinderbed komt mooi tot zijn recht als de rest van de kinderkamer redelijk rustig ingericht wordt. Ook mooi, super donkere muren, kijk hoe het bed eruit springt!

Kinderbed kiezen

Kinderbed tipi

 

Bij Petite Amélie vind je betaalbare kinderbedden. Het kinderbed wat je hieronder ziet heeft als handig pluspunt dat het matras lager of hoger in het bed gelegd kan worden. Wanneer je het lager in het bed ligt heeft het kind randen rondom het bed zodat het er minder snel/niet uit valt.

Goedkoop kinderbed kopen

Betaalbaar kinderbed 

 

Kinderbed kopen tips

Kinderbed kopen | Li boven design slaaphuisje | Li onder kinderbed op maat | Rechts rotan peuterbed, binnenkort ook leverbaar in 1 persoons! Foto & styling Fleursdamelie

 

+ + +

Misschien vind jij dit ook leuk om te lezen:

- Vind hier meer "kinderbed" artikelen

- Neem een kijkje bij onze aanbevolen kindermeubels shops

 

Kinderbed