Kinderaccessoires
2-11-2020

Advertorial - Vandaag mocht ik mijn selectie maken in de webshop van Kids with Flair. Heerlijke opdracht. Het voelde alsof ik mijn eigen winkelmandje vol mocht gooien. Ik nam een kijkje in hun webshop bij de categorie "Kinderkamer - inrichting". Daar plukte ik de tofste (en zachtste!) kinderaccessoires uit. Misschien is het omdat het winter wordt en buiten kouder, maar de zachte, aaibare producten vielen me ineens zo op. Een peuterfauteuil in teddy fleece (Jollein), lieve zachte velvet speelmatten (Wigiwama), zitzakken met oren van pluche. Zelfs de stoere dierenkoppen (Wild & soft) voor aan de muur in zalig zachte pluche. Wat een genot voor de kinderen al die mega zachte kinderaccessoires.

 

Kinderaccessoires Kids with Flair

Wanneer mij gevraagd wordt om een advertorial te schrijven ga ik altijd op zoek naar een bepaald thema. Meestal ontstaat dit automatisch. Vaak omdat een bepaalde kleur veel voorkomt in die webshop. Soms krijg ik de opdracht te schrijven over een bepaald product. Vandaag richt ik mij bovenal op de aaibare, zachte kinderaccessoires die ik in deze webshop vind. De kinderaccessoires die ik hieronder toon passen in elke kinderkamer. Je maakt de stoere kinderkamer er zachter mee. En de lieve kinderkamer soms stoerder, wanneer je bijvoorbeeld gaat voor zo'n gaaf dierenhoofd of pluche luipaard zitzak.

Kinderaccessoires

De kinderaccessoires die je hierboven ziet vind je terug op de site van Kids with Flair - Kinderkamer inrichting -

Die mega giraffe (Childhome) die je hierboven ziet is trouwens 135 cm hoog!

Kinderaccessoires

Kinderaccessoires via Kids with Flair, vind de producten bij de categorie "kinderkamer - inrichting"

De speeltent van Kid's concept viel me op door zijn vorm, erg knus zo! De zijkanten kan je er allemaal af halen, of naar beneden rollen.

Die XL knuffelaap (Happy Horse) viel me ook op. Met zijn klittenband aan handen en voeten hangt hij overal aan. Top cadeau tip! Ook tof voor in de jungle kinderkamer.

Als laatste nog een kleden tip. Nu we richting de koudere maanden gaan is een vloerkleed absoluut een goed idee. De kinderen zullen het een zeer goed plan vinden, een zacht kleed om uren op de spelen! Daarbij zorgt zo'n zacht tapijt ook direct voor sfeer. Bekijk graag alle mooie kleden online, bij Kids with Flair.

- einde advertorial -

Accessoires       

© Kinderkamerstylist 2010-2022 | Advies | Kleuren | Stappenplan | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact