Jut en Juul kinderkamerdecoratie
16-6-2015

Advertorial - De meeste webshop's die wij tonen hebben alleen een online winkel. Bij Jut en Juul kan je écht naar binnen stappen. Zij hebben namelijk ook een "stenen" winkel in Leiden. Stiekum mis ik dat een beetje hier in het noorden van Nederland; een inspiratie winkel waar je die mooie kinderkamerdecoratie in het echt kan voelen, beoordelen en bekijken. Een plek waar je inspiratie hoekjes ziet en waar de behangboom van Inke op de muur zit en de lampjes van Ferm Living in het echt te zien zijn zoals bij Jut en Juul het geval is.

Jut en Juul voegt regelmatig nieuwe merken toe aan haar assortiment en haar collectie wordt regelmatig aangevuld. Hieronder toon ik een inspiratie beeld van een aantal kinderspullen van dit moment. Zoals je ziet; genoeg decoratie om een hele kinderkamer mee te vullen. Op de muur behangboom Inke (leverbaar in vele kleuren en maten) en aan de wand poster "ik vind je lief". Combineer deze lieve pastelkleuren en spullen met stoerdere zwartwit items zoals het beddengoed van Nobodinoz en de zwart/witte opbergmand van Ferm Living.

kinderkamerdecoratie via Jut en Juul

Verkoopinfo: Behangboom Inke | Opruimen (mand & legosteen) | Kinderkamer verlichting hertje & lapin and me lamp | Poster quote

Let op, verouderd blog (2015)

kinderkamer decoratie Jut en Juul

En ook voor de inrichting van de babykamer of voor kraamcadeautjes ben je bij Jut en Juul aan het juiste adres. Zie de popjes hier rechtsboven. De onderste is een muziekdoosje.

Verkoopinfo: Knuffel zwarte wolk | Muursticker hert | Babydekens (mint zig zag deken) | Knuffels | Muziekdozen

 

Let op, verouderd blog (2015). Bekijk graag het huidig assortiment in Jut en Juul haar webshop:

- Jut en Juul -