Jeltje Janmaat fotografie
13-8-2013

3,5 wk geleden was het zover. Jeltje Janmaat kwam bij ons thuis om ons huis te fotograferen! Jeltje is freelance interieur fotografe, onder meer voor diverse woonbladen. Zij benaderde mij om ons huis voor een woonblad op de foto te zetten. Dit was eind 2012. Ik wilde graag ons huis opfrissen, had al een tijd voor ogen om nieuwe frisse kleuren op de muren te brengen en om de kamer van onze oudste dochter aan te pakken. Dit was een stok achter de deur voor mij. Alle klussen zijn geklaard en Jeltje en ik hebben een afspraak gemaakt. De laatste dag voor mijn vakantie is ons hele huis op de foto gezet. Nog nooit was ons huis zo gestyled en opgeruimd. Ik kreeg door de ideeën van Jeltje weer nieuwe inspiratie voor ons huis. Het was een superdag! De kindjes vonden het ook erg interessant. Ik heb de resultaten inmiddels gezien en ben zeer tevreden!! Ik hou jullie op de hoogte wanneer en in welk blad ons huis gepubliceerd wordt!! Thnxx Jeltje voor de fijne samenwerking!!

Jeltje Janmaat fotografie bij kinderkamerstylist

 

Een kijkje achter de schermen. Jeltje fotografeert het kamertje van Jula.

© Kinderkamerstylist 2010-2022 | Advies | Kleuren | Stappenplan | Wie is | In de media | Webshops info | Brands info | Voorwaarden | Contact