Jeans kinderkamer
4-11-2014

De jeans kinderkamer is blauw, blauwer, blauwst! Combineer verschillende blauw tinten met elkaar en voeg daar denim spulletjes & jeans accessoires aan toe! 

Google eens op "jeans knuffels" of bijvoorbeeld "jeans lampenkap" en er ploppen allemaal toffe blauwe, donkerblauwe en jeansblauwe spulletjes op. Ik heb dit ook gedaan en heb een aantal erg leuke denim kinderkamer items gevonden voor jullie! Bij dezen is het thema "jeans kinderkamer" geboren.

 

Thema kinderkamer Jeans

Om te beginnen is de kleur "Real Indigo" uit de Pure collectie van Flexa een erg mooie kleur voor de wanden van de kinderkamer. Aan het plafond komt een hanglamp in spijkerstof (diverse lampen online te vinden). Met een aantal gerecycelde spijkerstof kussens en knuffels gaat het al helemaal de goede kant op in deze jeans kinderkamer. De eyecather van deze kamer is absoluut de handige opberger van jeanszakken (wat tevens de inspiratie voor dit blog was). De grappige opberger is bedacht door Kim van Rossenberg van 101woonideeën. 

 

jeans kinderkamer

 

Kinderkamer jeans verkoopinfo: Indigo blauwe kleur achtergrond: Muurverf Pure real Indigo Flexa | Jeans katoen hanglamp van HKliving | Knuffel gerecycled denim  

 

jeans zelfmaak idee kinderkamer

 

Foto en idee | DIY jeans opbergzakken door Kim Rossenberg voor 101 woonideeën 

 

jeans jongenskamer

Extra tips voor de jeans kinderkamer: Links behangfiguur kind handstand Studio Poppy (Patroon 008_A) | Muursticker wolk in donkerblauwe kleur M57 | Foto & Denim pandabeer Knuffels a la Carte | Kastje met dierenknoppen zelfmaken/verven idee designsponge

 

Tip: Jeanskleuren combineren erg goed met verouderde materialen zoals gerecycled hout of industriele materialen.

 

Zie ook ons blog: Denim Kinderkamer

Zelfmaken        Thema-kinderkamer