Ikea moppe
17-6-2014

Een heel bekend vakkenkastje van de Ikea, de Moppe. Je kent hem vast. Dit kastje "moppe" leent zich uitstekend voor een make over. Op Pinterest zag ik de miniladekast moppe telkens voorbijkomen. Iedere keer in een andere kleur, met knopjes (draai de vakjes om en zet knoppen voorop), gestapeld (maak de vakkenkast zo groot als je wilt) of op een andere manier bewerkt. Te leuk om niet te delen. Voor de prijs hoef je het niet te laten 11,95 bij de Ikea.

 

Hieronder deel ik 3 ideeën voor het moppe kastje. Linksboven is het moppe kastje beschilderd en versierd met grafische vormen in pastel tinten. Rechtsboven is een stoerdere versie van de moppe. Je kunt de vakken ook met krijtverf beschilderen en met krijt erop schrijven wat er in de lades zit. Margriet Hoekstra (foto's onderaan) beplakte de lades met vrolijk tape, maar (behang)papier is ook een goede optie!

 

Ikea moppe

 

Foto linksboven super trooper via Design Sponge | Foto rechtsboven Solebich.de daaronder onbewerkte vakkenkast Moppe van de Ikea | Foto onder Margriet Hoekstra

 

- Helaas zijn de linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -