Hartendief muurstickers
31-1-2023

Advertorial - Ik heb al een aantal mooie blogs mogen schrijven over de wonderlampen van Hartendief, maar ken je hun muurstickers al? In dit blog toon ik je een aantal Hartendief muurstickers. Ik licht een muursticker uit die bijna online komt én vertel ook graag over de lampen en het behang van Hartendief! Het toffe van de collectie van Hartendief; een aantal producten zijn onwijs leuk om samen te gebruiken in de kinderkamer. De Hartendief decoratie stickers plak je rond de lampen voor een extra sprookjesachtig effect. Maar ook rondom de muurstickers, zie graag een voorbeeld hieronder.

 

Ronde muursticker Hartendief

Hartendief Muursticker Bloesem (ook leverbaar in groter formaat, dan is het een behangcirkel).

Hierboven gecombineerd met decoratie stickers en wandlamp "oogjes toe"

 

Uil muursticker

Hierboven zie je de muursticker Uil, van Hartendief. Zo lief! Op een witte muur, maar ook op een donkere muur prachtig. Op een donkere muur ook heel tof te combineren met de decoratie sterren stickers!

Check alle Hartendief muurstickers hier!

 

Gloedjenieuw online is de muursticker hieronder!

Muursticker kinderkamer

Bijna online!

 

Muursticker kinderkamer

Nog een dromerige muursticker, "Varen in de maan"

 

Muursticker Hartendief

De grote cirkels zijn geen muurstickers, maar behangcirkels. De behangcirkel "Beren en roodborstje" hierboven heeft een diameter van 142,5 cm, lekker groot!!

 

Kinderbehang Hartendief

Behang "Blij in het bos". Kleur, sneeuwvlok wit. Super schattig te combineren met "muursticker IJsberen" en wandlamp "Oogjes toe"

 

Hartendief behang Bos

Kinderbehang "Blij in het bos" kleur Boombast bruin, van Hartendief. Hierboven gecombineerd met de wandlamp Sunny de Leeuw.

 

KORTING:

Ben je ook betoverd door de dromerige producten van Hartendief? Rondom Valentijn (van 12 tm 14 februari 2023) geven ze 14% korting! Gebruik code VDAY14

 

Hartendief Homepage

 

- einde advertorial -

+ + +

Wil je graag nog een Hartendief blog lezen, ga graag naar "Hartendief behang"

Muurstickers