Hartendief lampen
19-10-2016

Advertorial - Nieuw in de Hartendief lampen collectie zijn de betoverende wandlampen! "Uit" zien deze lampen er heel anders uit dan wanneer je de lamp aanklikt. Kijk hieronder maar eens! Wat zal je kindje zich verbazen & verwonderen. Ken jij het merk "Hartendief" al? Dit Nederlands merk kwam eerder al met bijzondere hanglampen. Lees alles over dit merk op onze pagina "hartendief" en vind daar ook gemakkelijk de shops die dit bijzondere kinderlampen merk verkopen.

Maanlamp hartendief    Hartendief wandlamp

 

De nieuwste foto's van deze bijzondere collectie kinderlampen is ook erg inspirerend. En hoe leuk is het dat we zelfs de kleur van de muren hier mogen delen zodat jij zelf zo'n prachtige wand thuis kunt maken!

 

Maak zelf een Hartendief kinderkamer

Hartendief plaatste de maanlamp op een diep donkergrijze muur en plakte er metallic sterstickers bij. De wand is geschilderd in de kleur "Full grey" uit de Flexa Pure lijn. Ook de muursticker beer en de ster muurstickers zijn via "Hartendief" te bestellen.

Hartendief lamp

Wandlamp Maan | Muursticker beer & sterren | Vloerkleed rond | Bed Sebra | Knuffelbeer

 

Wij mogen ook alvast vertellen dat Hartendief binnenkort met nog meer leuks komt! De maanlamp krijgt een ronde wandlamp-zus erbij en er komt ook nog een ster-lamp aan met bijpassende stickers! Hou de site van "Hartendief" dus in de gaten.

Styling idee 2

Hartendief wandlamp

De lamp staat ook erg mooi op een lichtgrijs/bruine muur, zoals je ziet hierboven. Gebruik hiervoor de kleur Flexa Expert Mat Grijsbruin FE303

 

Hieronder zie je kleur "M5.07.53" (uit de Akzo Nobel ACC kleurmap | verf is van d'Imago New Tradition)

Kinderlamp Hartendief

Wandlamp Sterrenvissers | Vloerkleed & opbergbox via Jut en Juul

* * *

Lees ook ons nieuwste Hartendief blog

Op zoek naar meer lampen inspiratie? Lees graag blog "kinderlamp maken"

Meer lampen via de leukste kinderlampen webshops

Verlichting