Google 3D dieren
30-3-2020

Eergisteren ontving ik ineens een heel leuk ideetje via de what's app die mij (maar vooral de kinderen) gisteren ongeveer de hele dag heeft bezig gehouden. De Google 3D dieren! Ik was zo enthousiast dat ik direct een # op instagram bedacht. Het leek me reuze leuk om al mijn volgers te inspireren met deze 3D optie in Google en om allemaal (wilde)dieren in de kinderkamer te zien! Zie dit berichtje op Instagram. Wil jij ons ook de dieren in de kinderkamer laten zien? Vergeet ons niet te taggen! En gebruik graag #kinderkamerstylistdierentuinfun 

 

Google 3D dieren

- Zoek in Google met je iPhone 11 of Android 7 een dier op (Zie punt 1. in afbeelding hieronder). Bijvoorbeeld Egel, Giant Panda, Shetland Pony, kat, pinguïn. Online vind je nog meer namen van dieren die je in 3D kan opzoeken (want helaas kan het niet bij alle dieren).

- Daarna scrol je iets naar beneden en zie je onder Wikipedia de optie "Weergeven in 3D" (Zie punt 2. in afbeelding hieronder). Volg de instructies op je telefoon. Wanneer deze functie werkt op je telefoon of iPad zal er nu staan "Beweeg je iPhone om te beginnen" (Zie afbeelding hieronder).

En dan ineens,.... sta je oog in oog met je 3D dier!! Hoe tof!!! Je kan zelfs dichter naar je dier toelopen en om het dier heen filmen.

- Als jij je dier op de foto wilt zetten tik je 1 x op je scherm. Je foto button verschijnt. Hou je die knop langer vast (net zoals bij Insta Stories) dan begin je met filmen.

- In de avond bij minder licht werkt het minder goed. Beter om te proberen bij voldoende daglicht!

 

Google 3D dieren

Google 3D dieren tutorial

 

Ik werd er zo enthousiast van dat ik op instagram jullie allemaal vroeg om dieren in de kinderkamer uit te nodigen en ons dit te laten zien!

Hieronder een 3D paard en 3D egeltje bij mijn dochter in bed.

Google 3D dieren kinderkamer

 

Onwijs leuk om via instagram al jullie 3D dierenavonturen te volgen!

 

- Bekijk ook ons YouTube Filmpje -