Goedkope kinderkamer
25-4-2013

Een goedkope kinderkamer met een stijlvolle uitstraling, kan dat? Jazeker! Dat kan. In dit blog geef ik stijlvolle tips voor de goedkope kinderkamer. Om de prijs van de inrichting van een kinderkamer laag te houden heb je wat fantasie nodig, een beetje creativiteit en geduld. Want lang zoeken levert de mooiste en goedkoopste spullen op! 

 

Goedkope kinderkamer tips

Een aantal tips voor de goedkope kinderkamer: Ansichtkaarten zijn nooit duur, koop een aantal ansichten die je echt super vindt! Zie het voorbeeld blog. Zoek naar een poster binnen je budget. Vanaf 9.95 zijn er een aantal hele mooie. Goed zoeken!

Struin Marktplaats en marktjes af voor unieke meubeltjes, of brocante bedden. Bij de Xenos hebben ze leuke wandkastjes, letterbakken, en vakkenkastjes voor een fijne prijs. Bij de Sostrene Grene (in Groningen weliswaar) hebben ze de wereld aan betaalbare hebbedingen (opbergdozen, kinderkoffertjes etc.). Het vloerkleed uit dit blog komt er vandaan. Bij de Ikea koop je (kant en klare) gordijnen en eventueel het kinderbed. De Karwei heeft een groot assortiment aan behang. Ik vond er de rol blauw bloemenbehang voor 20 euro (ook in fel geel of zachtroze). Met 1 muurtje behang heb je al een groots resultaat. Als je creatief bent kun je een aantal accessoires zelf maken. Van karton maak je de mooiste dingen, bijvoorbeeld deze klok. Gevonden op het blog Atelier Pour Enfants. Verf 2 wanden in de exclusieve kleur CO.05.75 van Flexa. Et voilà. Superveel budget ideeën voor een stijlvolle, doch goedkope kinderkamer :-) Binnenkort budget tips voor de jongenskamer!

Goedkope kinderkamer

Ansichten Petite Louise | Behang Karwei (P31 362) | DIY kartonnen klok | Poster miss honeybird | Bed Minnen Ikea | Hangkast (Xenos 615297) | Vloerkleed 50 x 80 | Muurverf roze Flexa CO.05.75

 

- Helaas zijn sommige linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -

Zelfmaken