Etsy top 10
26-9-2013

Etsy top 10. Op Etsy koop je gemakkelijk originele, handgemaakte produkten van over de hele wereld (dus ook uit Nederland)! Aangezien er inmiddels onwijs veel produkten op Etsy te vinden zijn, help ik je de leukste Etsy babykamer en Etsy kinderkamer items te vinden. Betalen doe je o.a via PayPal of je creditcard.

 

LET OP, dit is een ouder blog. De producten zijn helaas niet meer voorradig.

 

Etsy favorieten

Ben je nog niet eerder op Etsy geweest? Laat me je dan het volgende uitleggen. Op de Etsy pagina van de betreffende shop zie je links info over de shop (aantal verkopen, bewonderaars en opmerkingen). Dit is prettig om te lezen als je start met kopen vanaf Etsy. Als een product of stijl je bevalt (van deze shop) dan kijk je of deze shop "favorieten" heeft. Klik op de Pictogram van de shop. Nu lees je meer over de achtergrond van deze shop en rechtsonder zie je "favoriete items" en "favoriete shops". Dit is een selectie van de shop eigenaar. Vaak staan hier de mooiste producten in de stijl van de shop owner. Op deze manier verzamel je snel jouw favorieten op Etsy.

 

Mijn Etsy top 10 (voor de basic, pure en landelijke kinderkamer):

 

Etsy top 10 by Kinderkamerstylist

 

Verkoopinformatie Etsy top 10: LET OP, DIT IS EEN OUD BLOG. Helaas zijn de meeste producten niet meer beschikbaar. 1. Vlaggetje 2. Wolk kussen 3. Illustratie beer 4. Poster Haaien 5. Houten mobile 6. Opbergmand met eigen naam 7. Knuffel 8. Knuffel 9. Houten speelgoed 10. Dekbedovertrek

 

Accessoires