Duurzaam interieur
23-9-2022

Advertorial - Ik mag vandaag bloggen over de fijne duurzame accessoires van Powders & Hazel. Eerlijk, ik werd alleen al rustig van het online neuzen op deze website die echt prachtig verfijnde, duurzame producten verkoopt voor de baby- en kinderkamer, voor de tienerkamer én voor je eigen interieur. Powders & Hazel heeft als filosofie om te onthaasten. Genieten van de kleine dingen. Leven met meer aandacht en minder haast, met duurzame producten om te koesteren. Gemaakt van natuurlijke materialen in rustige, aardse kleuren. Elke webshop die aandacht heeft voor duurzaamheid heeft sowieso al mijn aandacht. Daarnaast voel je direct dat het assortiment van deze online shop met enorme zorg & liefde voor de producten samengesteld is. Ben je al net zo enthousiast als ik? 

 

Duurzaam interieur

Dit duurzame lijstje is gemaakt van gerecycled PET

 

 

Duurzaam interieur

Even je speciale aandacht voor de bijzondere lijsten die je vindt in de shop van Powders & Hazel. Het lijstje hierboven is gemaakt van gerecycled PET, en heeft de look-and-feel van geperst vilt. In de webshop vind je ook ansichten en mini posters die weer prachtig in de lijsten staan. Voor iedereen geschikt, van baby tm tiener en in je eigen interieur. Het staat niet alleen mooi in een interieur met naturel kleuren! Ook in een interieur met kleur komen deze lijsten tot hun recht.

 

Gerecycled materiaal

De wissellijst is ook heel stylish in je interieur met stukje stof of een droogbloem! Het gerecyclede PET van de lijst heeft de look-and-feel van geperst vilt.

Met dit handgemaakte lijstje heb je echt iets unieks in handen! Bekijk op deze pagina ook een close-up filmpje van de lijst!

 

Duurzame kinderkamer

 

Naast de duurzame lijsten vind je ook slingers, ansichten, kaartenhouders, droogbloemen en meer bij Powders & Hazel online!

De slingers op de foto hierboven zijn gemaakt van hydrofiel. En het leuke is dat ze geverfd zijn met natuurlijke pigmenten en daardoor is elke vlaggenlijn uniek. Ook de vlaggenlijn is met de hand gemaakt. Je vindt ze in meerdere kleuren online. 

 

Duurzame interieur tip:

Laten we met z'n allen nadenken wanneer we een cadeau voor een ander, of voor onszelf kopen. Ik vind het een extra mooie gedachte dat je, wanneer je iets koopt je, een duurzaam cadeau koopt wat ook nog eens met liefde en met de hand gemaakt is.

- Powders and Hazel -

 

- einde advertorial -

 

Accessoires