Dino kamer
12-4-2012

Dino Kamer. Deze blogpost is speciaal voor ouders met stoere kids die dromen van dino's! Met de dinosaurus als basis kan je werkelijk een bijzondere dino kinderkamer realiseren. Kijk maar eens naar de voorbeeld foto's (hieronder) van deze jongenskamer welke is ontworpen door Mignon, van Authentique Mignon. Zij heeft de muren geverfd in grijstinten met als accentkleur geel. De dino's die je ziet op de foto's heeft ze zelf gemaakt van stukken behang.

 

Mocht je zelf niet creatief zijn dan heb ik goed nieuws: Inke.nl heeft de volgende dino's in haar collectie: de Brontosaurus, de Stegosaurus, de Diplodocus en de Pterosaurus, en deze dino's zijn allemaal voorzien van een retro behangetje naar keuze, hoe fijn! Richt deze jongenskamer verder in met stoere materialen zoals grof hout, canvas accessoires en metalen blikvangers. Vul tenslotte de kasten met deze dinosaurus puzzels, en knutsel de kartonnen DIY dino's in elkaar.

 

dino kamer

Verkoopinformatie Dino Kinderkamer 1. kinderkamer lamp 2. & 3 niet meer verkrijgbaar. Misschien is dit ook leuk Dino's 4. dino behang beest patroon 186 5. commode sloophout 6. dino behang beest patroon 163 7. camouflage green flexa 8. pure cocao flexa 9. speelgoed dino niet meer verkrijgbaar, alternatief dino's

 

Meer Dino inspiratie vind je op Pinterest "Dino Kinderkamer"

 

- Helaas zijn de linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -