Dekbedovertreksets
12-10-2021

Advertorial - De juiste sfeer in een kinderkamer is voor ontspanning onwijs belangrijk. Net zo belangrijk is goed slapen, en fijn beddengoed helpt daar enorm bij! Sinds onze kinderen een goed matras hebben en de juiste kussens en zacht beddengoed is er echt wel wat veranderd in het slaappatroon. Fijn dat er tegenwoordig ook steeds meer duurzaam beddengoed geproduceerd wordt. Ik werd benaderd door Yumeko om een blog over hun dekbedovertreksets te schrijven. Ik verdiepte me in hun verhaal, en las dat hun assortiment aan bedlinnen, dekbedden, kussens en matrassen allemaal wordt gemaakt op de meest duurzame en ethisch verantwoorde manier. Top. 

 

Duurzame dekbedovertreksets

De overtrekken die je bij Yumeko vindt zijn gemaakt van natuurlijke materialen en van de hoogste kwaliteit. Ze hebben een prachtige collectie met hele mooie kleuren en keuze uit bijvoorbeeld satijn/katoen, percal katoen (100% biologisch en fairtrade katoen, dus helemaal schoon en gifvrij), flanel, jersey etc. Hieronder alvast een glimpje van hun ruime collectie.

Bekijk graag op de site van Yumeko de hele collectie dekbedovertreksets

Dekbedovertreksets

 

Naast overtrekken vind je er ook hoeslakens (en matrassen / en andere duurzame accessoires). Ik laat jullie graag ook nog een aantal hoeslakens uit de collectie van Yumeko zien. Deze hoeslakens zijn tijdloos, en wederom van hoge en fijne, zachte kwaliteit.

Bekijk alle hoeslakens graag online, bij Yumeko.

Hoeslakens

 

De uni overtrekken of rustige prints zijn natuurlijk voor elke kinderkamer geschikt maar ook zeker voor in de tienerkamer. Momenteel zien we behoorlijk "aanwezig" behang in de kinderkamers waar deze rustige overtrekken het ook heel goed bij doen. 

 

Beddengoed

 

Wanneer je op zoek bent naar kleinere maatjes dan kan je kijken bij de Kindercollectie van Yumeko. Hier vind je 1 persoons overtrekken of kleinere maten.

Kinder dekbedovertreksets

Hierboven zie je een overtrek uit de kindercollectie dekbedovertreksets.

 

- einde advertorial -

Beddengoed