Commode hout
7-2-2020

Voor dit blog ben ik op zoek gegaan naar onbewerkt houten, of licht houten commodes. Doordat ze licht van kleur zijn kan je deze houten commodes prachtig combineren met een drukker behang erachter. Deze houten commodes komen uit diverse webshops die onderdeel van Kinderkamerstylist.nl zijn. Er zijn natuurlijk nog veel meer commodes bij die webshops, maar vandaag dus mijn selectie "licht houten commodes".

 

Houten commode baby

De houten commodes die ik hieronder toon zijn gemaakt van diverse houtsoorten, denk aan beukenhout, eikenhout, underlayment en sparrenhout. Aan de diverse houtsoorten hangen verschillende prijskaartjes. Sommige houten commodes zijn ook nog te schilderen in een kleur naar keuze. Ook verschillen de modellen. Van design commode naar Deens ontwerp of vintage in een eigentijds jasje. Ik toon deze commodes in dit blog als inspiratie voor de babykamer maar juist deze exemplaren zijn ook daarna nog te gebruiken! Bijvoorbeeld in de badkamer of in je eigen slaapkamer.

Commode hout

Commode hout / Linksboven commode Sparrenhout / Rechtsboven eikenhouten commode / Linksonder blank gelakte commode / Rechtsonder Commode Beukenhout

Rechtsonder Behang Parrot fish via Creative Lab Amsterdam

 

De inspiratie voor dit blog kwam van StipStyling. Zij introduceerden een nieuw model commode die op bestelling met de hand gemaakt wordt in elke kleur naar keuze! Het ontwerp is gebaseerd op commodes uit de jaren 60 uit Frankrijk in combinatie met de eenvoud en het materiaal gebruik van Deens design. De commode is gemaakt van berken multiplex, een zeer sterk en duurzaam materiaal. Het onderstel is gemaakt van massief eiken wat weer terug komt op de randen middels een sierstrookje. Voor meer informatie ga graag naar Stip Styling.

Blank houten commode

Blank houten commode Stip Styling (in meerdere kleuren)

 

Houten commode babykamer

Hierboven zie je een op maat gemaakte underlayment commode van Woodbasics. Superstoer en naar eigen inzicht samen te stellen en in te delen.

Op de achtergrond maatwerk behang van Tinne + Mia

 

Heb je niet veel ruimte? Ken je de wandcommode van Babywoods al? In 2 uitvoeringen leverbaar:

Wandcommode

Wandcommode Babywoods

+ + +

Vind bij onze "kindermeubel webshops" graag nog veel meer commodes!

Commode