Babykamer Petite Amelie
23-11-2021

Advertorial - Vandaag vertel ik jou graag meer over de meubels en decoratie voor in de babykamer van Petite Amélie. Ben je op zoek naar landelijk, moderne betaalbare meubels voor in de babykamer? Dan ben je bij Petite Amélie op het juiste adres. Naast losse babymeubels, zoals een commode, ledikant en een kast, kan je er ook terecht voor 2-delige of 3-delige sets, daardoor ben je in een keer klaar! En nog leuker, naast de meubelen hebben ze een hele toffe collectie baby decoratie, denk aan beddengoed, vloerkleden, sfeerlampen, dierenkoppen voor aan de muur en prachtig houten speelgoed. Ik laat je hieronder graag meer zien.

Nu al nieuwsgierig? Bekijk de babykamer collectie van Petite Amélie graag online.

Babykamer compleet Petite Amelie

Complete babykamer via Petite Amelie, hierboven zie je een aantal meubels uit de "Playwood collectie".

Deze collectie is de nieuwste collectie en is ook leverbaar in andere kleuren.

 

Wist je dat een baby in de babyledikantjes van Petite Amélie ongeveer 2 jaar kunnen slapen? En in de doorgroei baby ledikantjes wel tot 6 jaar want dit formaat ledikant is gelijk aan een peuterbed van 140x70 cm! Naast de ledikantjes vind je ook een matras en beddengoed van de babykamer. Super gemakkelijk, alles onder 1 dak dus! Hieronder een kleine selectie uit het beddengoed, hoe heerlijk zijn deze printjes? Je kan de overtrekken, hoeslakens en dekens heel gemakkelijk met elkaar combineren. 

 

Babykamer inrichten Petite Amelie

Beddengoed babykamer & peuterkamer via Petite Amelie

 

Commode babykamer

Een belangrijk onderdeel in de babykamer is de commode. Denk bij de aanschaf van een commode om de juiste hoogte. Petite Amélie heeft hier natuurlijk ook aan gedacht. Een aantal van de commodes staan bewust op pootjes zodat je je voeten onder de commode kan plaatsen, mocht je dat fijn vinden. Voor extra ruimte kan je ook een van de losse bladvergroters erbij bestellen (hier kan het kindje in de lengte op liggen), hierdoor blijft er meer plek op de commode over en je aankleed kussen blijft ook goed liggen. Heb je een kleine babykamer? Wat dacht je van een commode speciaal voor kleine ruimtes (foto hieronder, rechts).

Commodes Petite Amélie

Bekijk graag alle commodes via Petite Amélie.

 

Naast dat je voor de baby fijne meubels en decoratie bij elkaar zoekt moet ik toch even noemen om jezelf niet te vergeten! En deze schommelstoel met fluweel-achtige stof past volgens mij helemaal in dat idee. Hoe comfy, fijn en zacht ziet deze stoel eruit! Het is schommelstoel "Cocon" en deze is leverbaar in 2 kleuren.

Voedingsstoel babykamer

Zeer comfortabele voedingsstoel, hier wil je toch inploffen? Schommelstoel "Cocon"

 

Alvast veel geluk en een heerlijke tijd gewenst in jouw babykamer!

 

- einde advertorial -