Aankleding babykamer
18-2-2014

Yes! Je bent toe aan de aankleding van de babykamer. Dat betekent heel veel (leuke!) keuzes maken. Welke kleuren ga je gebruiken? Welke meubels wil je plaatsen? En kies je behang of muurstickers? Of laat je de wanden wit? Allemaal vragen waarmee de aankleding babykamer start. Als eerste tip. Start tijdig. Het is onmogelijk om in 1 x de hele aankleding van de babykamer te bedenken en te kopen. De inrichting moet groeien. Bekijk stap voor stap wat de babykamer nog mist.

 

Waar begin je met de aankleding van de babykamer? Dat kan van alles zijn. Een favoriete muurkleur of een oud kastje kan de start van de inrichting zijn. Als basis voor onderstaand babykamer idee heb ik de muurstickers van Kaartje of Kip genomen. Dit hert zet direct een grappige & eigenwijze sfeer neer in de babykamer. Deze muursticker komt samen met het vogelkooitje, de vlinders, vogels vlag & klein konijntje. Superleuk toch? 

 

De perfecte aankleding voor een babykamer is volgens mijn advies een combinatie van stijlen & meubelen en kleuren. Oud gecombineerd met nieuw. De vintage commode heeft een bijzonder staalblauwe kleur. Dat is het voordeel van oude meubeltjes. Slijtage van meubeltjes en originele kleuren voegen karakter aan de babykamer toe. Deze commode is inmiddels verkocht, maar er zijn genoeg vergelijkbare exemplaren te vinden. Neem de tijd hiervoor, zoek online bij onze kindermeubels, Marktplaats en bezoek brocante winkels in de buurt. Commode en muursticker hebben we nu. Wat past er verder bij?

 

TIP: Start op tijd met de aankleding van de babykamer, dit levert geld op!

Aankleding babykamer

TIP 2: Aankleding babykamer. Zoek de goedkoopste houten vloer uit en schilder hem in een mooie zachte of vergrijsde tint. Dat staat pittig en geeft direct een boost aan het kamertje.

 

Vergeet ook niet om de H&M Home te bezoeken, de Hema en Ikea. Haal hier een aantal goed te betalen items. In deze voorbeelden zie je het sterrenvloerkleed en de gordijnen van de H&M. Dit scheelt weer wat kosten die je goed kan gebruiken voor het duurste pronkstuk in dit kamertje. Het Kilibed van Sebra. Leverbaar in nieuwe mooie kleuren.

Aankleding babykamer

De aankleding van deze babykamer is nu bijna klaar. Afhankelijk van je budget kies je een nieuwe kledingkast of een tweedehands kast. Op de wand breng je een kleur aan als je nog iets mist. Aan de wand hang je posters & kaarten.

 

Verkoopinformatie aankleding babykamer boven: Vintage geel wandkastje & commode | Muursticker Hert | Vloerkleed sterren | Opbergzak boven commode | Muziek appel

 

Afbeelding onder: Kilibed (diverse kleuren) | Vintage kinderstoel | Muurstickerset | Poster | Appel en Peer | Gordijnen sterren

 

- Helaas zijn de linkjes niet meer werkzaam, ivm een ouder blog. Lees graag onze nieuwste kinderkamer blog's -

Commode        Gordijnen        Ledikant