Meiden slaapkamer

Fleur van @fleurfotografeert stuurde mij deze onwijs mooie, sfeervolle foto's van de meiden slaapkamer van Fie. En vertelt: Fie is inmiddels 3 en het was tijd om haar ledikantje in te ruilen voor een groot prinsessenbed. Ik ben altijd opzoek naar net even iets anders. Pinterest zorgt altijd voor de nodige inspiratie waar ik mijn eigen draai aan geef. Na een bezoekje aan de Scotch & Soda winkel was ik eruit. Samen met de foto van pinterest wist ik precies wat we gingen doen. Ik ben een dag later naar de Karwei gereden en heb als eerste een behang uitgezocht. De nieuwe trendkleur ‘Ginger Gold’ was me al een keer eerder opgevallen. Een gouden kleur met de naam ‘Ginger’. Perfect aangezien ik mega fan van Gember ben. Het behang en de kleur Ginger Gold moesten bij elkaar passen, daarna volgde de andere kleuren. Alle muren mochten een kleurtje krijgen. Alleen bij het raam moest ik opletten. We hebben sinds kort overal aluminium kozijnen. Naast deze kozijnen heb ik het wit gelaten, dit zodat de zwarte kleur van de kozijnen het mooiste uitkomen. Fie wilde graag een gouden bed in haar meiden slaapkamer. Wij hadden nog een bed op zolder staan met stalen hoofdbord en voeteneind. Deze was wit maar zou met een metaalverf mooi goud geverfd kunnen worden. Het bed was helaas te groot voor het kamertje. Om niet weer iets nieuws te kopen, we hebben al zoveel en dit kamertje wilde we graag duurzaam aankleden, hebben we het bed verkocht via marktplaats en hetzelfde in een kleiner formaat weer via marktplaats gekocht. Met een likje metaalverf van Karwei in de kleur goud heeft ze een echt gouden prinsessenbed.

Verkoop info "meiden slaapkamer"

Nachtkastje, boekenrekje, gouden plaid op bed en ronde spiegel aan trap: Kwantum. Kleding locker kast, uit oude fabriek gekregen van een tante. De klamboe via Jollein & de bollen aan de klamboe, Hema. IJzeren hanger aan de klamboe via Homestock Eindhoven. Maileg muisjes Poppenhuis – zelfgemaakt via Marktplaats. Beddengoed en sierkussens H&M Home. Koppen aan de muur, Kids Depot (oudere collectie). De maan aan de muur en de droogbloemen dromenvanger zijn zelf gemaakt. Rotan stoel via Vlienz Vintage (in Roggel).

Kleuren op de muur: Allemaal van de karwei. Ginger Gold, naast behang (Trendkleur 2022). Baked Red Clay (waar de locker kast tegen staat). Bleek Roze, boven het bureautje. 

Behang: Vliesbehang Lauri Bourgondy Dessin 113294

Voor meer inspiratie bezoek graag Fleur haar Instagram, via @fleurfotografeert