Groeimeter kind
21-11-2014

Deze vrolijke "groeimeter kind" is ontworpen door Babet van Oktoberdots en jij mag hem (hieronder) gratis downloaden & uitprinten. Babet van Oktoberdots is een kei in het ontwerpen van posters & kaarten in heldere kleuren met fijne duidelijke kinderillustraties. Superleuk dat ze speciaal voor de kinderkamerstylist bezoekers deze groeimeter ontworpen heeft. 

 

Print de groeimeter uit op iets dikker papier voor een exclusiever resultaat. Lees onderaan de pdf (en onderaan dit blog) de werkwijze om deze groeimeter te maken.

 

De groeimeter staat fleurig op iedere kinderkamer en is dé finishing touch naast een kast, op de deur of in een speelhoekje! Veel plezier ermee!

 

 > > Download hier de gratis groeimeter | Free download growth chart < <

 

Groeimeter kind

 

Zo maak jij de groeimeter:

 

- Print alle 3 de pagina’s uit op 100% grootte, anders klopt de afmeting niet. Gebruik iets dikker papier voor een exclusiever resultaat.

 

- Knip of snijd de pagina doormidden en haal de witte randen er af.

 

- Aan de bovenkant van iedere strook zit een stukje met dezelfde illustratie als aan de onderkant van de vorige strook. Plak deze netjes op elkaar zodat de illustratie mooi door loopt. De stroken overlappen elkaar dus een stukje.

 

-  Meet 30 cm vanaf de grond en zorg dat de onderste witte lijn begint bij die 30 cm.

 

- Hang de groeimeter op een leuke plek en plak het vast met bijvoorbeeld een stukje tape.

 

Enthousiast geworden van deze gratis kinderkamer printable? Kijk dan ook een bij onze andere "kinderkamer-downloads".

 

Have fun! Groetjes Oktoberdots & Kinderkamerstylist

 

Download        Zelfmaken