Bestelling Society6
22-8-2014

Let me introduce you: Society6. Al enige tijd stond op m'n wish-list om bij Society6 iets te bestellen voor de kinderkamers. Niet alleen omdat ik erg nieuwsgierig was naar de kwaliteit van de producten (prettig voor mij om te weten voordat ik producten adviseer aan mijn opdrachtgevers) maar ook om nog snel een uniek item in huis te halen aangezien onze kinderkamers gefotografeerd werden voor een Japans Kinderkamerboek door Kiyomi (later meer hierover).

 

Wat is Society6

Eerst zal ik je uitleggen wat voor site Society6 is. Het concept van deze site is steengoed bedacht. Ontwerpers uploaden hun ontwerpen op deze site. Jij kiest je favoriete ontwerp en Society6 print dit op het door jouw gekozen product. Voor de kinderkamer zijn dat bijvoorbeeld: kussenhoezen, vloerkleden, prints, tassen en klokken. Goed concept toch? Op deze manier blijft de prijs scherp en blijft een product uniek aangezien je keuze hebt uit ontelbaar veel pareltjes van ontwerpen.

 

Mijn ervaring met Society6

Voor onze kinderkamers koos ik voor een kussenhoes (ontwerpster Kelli Murray) en een vloerkleed (ontwerp Sweet Reverie). Op het nippertje arriveerde het vloerkleed voor de fotoshoot van Kiyomi. De kussenhoes kwam te laat. Let dus op. Levertijden internationaal kunnen ongeveer 3 wk of langer duren. Betalen doe je bijvoorbeeld via PayPal, MasterCard of Visa. Ik ben tevreden over de kwaliteit en zal het ook gaan adviseren in mijn ontwerpen :-)

- P.s de laatste tijd hoor ik vaker dat je naast je bestelling & verzendkosten nog kosten hebt aan "invoerrechten" Hou daar graag rekening mee. Je kan dit helaas niet van te voren zien.

Bestelling society6

 

Mijn bestelling Society6: Kussenhoes links en vloerkleed midden (rug 2' x 3'). Zie hier nog veel meer voorbeelden van coole vloerkleden

 

Mijn selectie voor de jongenskamer:

bestelling society6

Verkoopinfo Society6 Kussenhoes links | Tas midden | Canvas rechts

 

Extra Society6 Tips:

Word lid van de S6 nieuwsbrief en zie direct wanneer er Free Shipping geldt! 

Aangezien er zó veel mooie ontwerpen op de site staan is het handig de getoonde selectie te verkleinen bij "sort by" en dan bijv. "children's"

Maten worden aangegeven in Feet' en Inch". Onze kussenhoes 18" x 18" is 45 x 45 cm (1 inch is ong. 2.54 cm)

Hou rekening met ong. 3 wk levertijd