Industrial grey Flexa

Mijn oudste dochter was vastbesloten. Een donkergrijze kleur moest er komen op de muur. Haar kinderkamer zit op het noorden, is al een donkere kamer, en toch... hebben we de donkerste muur nog maar wat donkerder gemaakt. We kozen de kleur "Industrial Grey" van Flexa creations, extra mat. Dit is wat je noemt een statement. Ook wilde mijn dochter de overige muren wit, hier gebruiken we RAL9010. En op de andere muren zit behang.

 

Flexa industrial grey

Op het bed een plaid van Doing Goods en overtrek roestkleur van de H&M Home.

 

Industrial Grey Flexa Creations

Wanneer de kamer zonniger is ziet deze diepgrijze kleur er weer anders uit dan op een donkere, bewolkte dag. Wij vinden deze kleur prachtig combineren bij roestbruin, okergeel, wit. Qua materialen staat onbewerkt hout (zie deurknoppen en nachtkastje) er prachtig bij en ook gouden accessoires doen het heel goed bij deze volle, grijze kleur.

 

Industrial Grey Flexa

Zelfgemaakt bureau met wit ladekastje van de Ikea / vintage bureaustoelen 

 

Bestel altijd eerst een tester om de kleur op je eigen muur te bekijken. Hoe de donkergrijze kleur er bij jou uitziet hangt af van de hoeveelheid licht in jouw kinderkamer. 

Hieronder een close-up van de kleur Industrial Grey van Flexa Creations, dat ziet er ook alweer anders uit dan de foto's hierboven;

Donkergrijze muurverf

Muur geverfd met de kleur Industrial Grey van Flexa Creations, extra mat.