D2-20-50

Een aarde tint, deze D2.20.50. Een bruin/rode klei-achtige kleur met een vleugje roze. Deze kleur zit meer tussen de roze dan de rode in de kleurenwaaier. Een hele aanwezige kleur maar tijdloos omdat het je aan de aarde, aan bruin/rode klei doet denken. Ik heb voor deze muur Flexa creations muurverf extra mat gekozen. Juist door de "extra mat" uitstraling doet het nog meer aan klei denken. Een voordeel van deze muurverf is dat het reinigbaar is. Deze kleur kan je overal gebruiken.

 

Kleur D2.20.50 combineren

Je kan met deze kleur alle kanten op. Ik was bang dat de kleur misschien tijdelijk zou zijn maar door zijn natuurlijke uitstraling is het een tijdloze kleur. Gebruik hem in de jongenskamer, babykamer, meisjeskamer en speelkamer. De aanwezige kleur straat rust uit. Je combineert hem met wit, maar ook met vergrijsde kleuren. Deze klei achtige kleur staat ook prachtig bij onbewerkte houten kindermeubels, rotan en zoals hieronder te zien met een Beni Ouarain tapijt (handgemaakt en bestaat voor 100% uit zuiver scheerwol)

D2.20.50 flexa

Flexa muurverf D2.20.50 hier gecombineerd met de goud/bruine kleur E8.40.40 (kinderstoeltje) en de witte muur en deur RAL9010.

 

D2.20.50 kleur

Zitzak Nobodinoz | Kussen Safari (ook in naturel kleur) Ferm Living | Vloerkleed Beni | Poster peer | Kleur op de muur D2.20.50 | Kleur kinderstoel E8.40.40

Houten treintje, oude hoed & Konijn in hoed privé bezit