C8-25-45

De C8.25.45 kleur pikte mijn dochter zelf uit de Sikkens waaier. Ze had een top gekocht en wilde de deuren in die kleur hebben. "Hoe heet die kleur precies mam?" Ik vond het lastig te zeggen. Roestbruin? Bruin/roze? De kleur C8.25.45 bevindt zich in de waaier tussen de rode en roze kleuren (maar iets meer naar rood dan roze) in en dan onderaan de strook met kleuren. Daar zitten vaak de iets vergrijsde kleuren. Mijn favorieten :-)

 

Mocht je zelf op zoek zijn naar een bruin roze kleur, leen dan vooral de Sikkens waaier. Elke kleur doet anders aan in je eigen huis. Dit hangt af van de ruimte waar je de kleur zelf wilt gebruiken. Deze deuren zitten in de kinderkamer op het noorden. We zijn zelf onwijs tevreden. Een warme, opvallende maar ook rustige kleur die mij doet denken aan een Oude Hollandse tint.

Op de deur plaatsten wij houten deurknoppen die dat nostalgische sfeertje benadrukken. We vonden ze online bij "Onlinedeurbeslagshop". Ze noemen ze daar "rilkrukje" en zijn in meerdere afmetingen en kleuren te bestellen.

Flexa C8.25.45

De fabrieksdeuren hebben we geschilderd in de kleur C8.25.45 (Flexa Creations Lak extra mat)

- De houten vloer is geschilderd in de kleur ON.00.69 Flexa Mooi Makkelijk Vloeren & Trappen

 

C8.25.45 Kinderkamerstylist kleur

Deuren geschilderd in C8.25.45 Flexa Creations Lak Extra Mat

De vloer met Flexa Mooi Makkelijk Vloeren en Trappen in ON.00.69