Tienerkamer meiden

Cindy, van Cinterior vertelt: De tienerkamer is van mijn dochter Zoë. Ze had een lichtroze kamer met een deel van haar plafond donker blauw met planeten. Inmiddels is ze 11 en daar echt al een tijdje op uitgekeken. Tijd voor wat nieuws. Zoë mocht zelf op Pinterest inspiratie opdoen.

Tienerkamer meiden inrichten

Ze wist al snel dat ze geel wilde, ik heb iets meer gestuurd naar okergeel, waar ze gelukkig heel blij mee is. Ook wilde ze graag een abrikoos roze kleur. Omdat haar vloer wit is stelde ik voor om haar plafond heel licht roze te maken, zodat de overgang minder hard zou zijn. Toen ik de ramenkant/ raamzijde roze had geschilderd vond ze deze toch wel wat intens. Daardoor ben ik deze kleuren gaan mixen tot een lichte perzik roze tint en heb ik die gebruikt aan de andere zijde. Ze is helemaal blij met het resultaat! I.v.m. opbergruimte hebben we gekozen voor een bed met opbergladen. De Pax kast wil ik eigenlijk nog een kleur geven, waarschijnlijk de kleur van het plafond. Om er een warm geheel van te maken heb ik bewust gekozen voor natuurlijke materialen zoals de houten plankjes, het bureau en het rotan vloerkleed. De posters maken de kamer persoonlijk en de kleuren zorgen voor de verbinding. Ze wilde zelf graag plantjes en die maken het helemaal af! Echt een warme gezellige tienerkamer meiden!

Kleurgebruik tienerkamer meiden:

De gele wand is geschilderd in "okergoud Flexa". De fel roze wand (raamzijde) in "C8.15.65 Flexa". Op het plafond brachten we "Vleugje Dadel Flexa" aan en de zacht roze wand achter kast en hoofdeinde van het bed is een mix van al deze kleuren!

Producten tienerkamer meiden:

Bed Idanas van Ikea met opbergladen. Kledingkast: Pax Ikea. Bureau gevonden op Marktplaats en zelf deels wit geschilderd. Posters: Dear Sam Sprei: Sissy Boy. Wandlampje: Made.com. Dekbedovertrekken: Dekbeddiscounter. Hoeslaken: H&M. Kussen beige: Zeeman. Kussen nude roze effen en bureaulampje: Karwei. Flamingo knuffel: Meri Meri. Grote Poster: Tinystories. Lichtslinger & hanglamp via Cotton Ball Lights. Speelgoedzak: Nobodinoz

 
Tienerkamer